Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Παρασκευή ο αγώνας μπάσκετ του Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 13.00 το αντρικό τμήμα της Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε Περάματος, ενώ για την β' φάση του παιδικού πρωταθλήματος του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 12.45 το Μοσχάτο. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Παννεαπολικό την Παρασκευή στις 21.30, το mini υποδέχεται το Σάββατο στις 10.00 την Α.Ε Καλλιθέας, ενώ για την β' φάση του εφηβικού πρωταθλήματος, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 14.00 από την Ένωση Αρμενίων. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στις 11.30 την Α.Ε Καλλιθέας, ενώ οι κορασίδες θα παίξουν το Σάββατο με την Ελευθερία στο Μοσχάτο. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες Παναιγιναϊκός-Παλαιό Φάληρο στις 10.00 για το πρωτάθλημα προ-μίνι, και Ατρόμητος Πειραιά-Παναιγιναϊκός στις 12.00, για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Τέλος για το πρωτάθλημα βόλεϋ της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.30 από τον Κυζικό στην Νέα Πέραμο.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 18η στροφή του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε Περάματος. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ελλάς Ποντίων στο ντέρμπι με 1-0, πηγαίνει στο Πέραμα για να αντιμετωπίσει μια αρκετά δυνατή ομάδα. Στις τάξεις των κυανοκίτρινων επικρατεί αισιοδοξία για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Μοναδική απουσία για τον νεαρό τεχνικό, ο Ρούσσος. Ο ταλαντούχος φορ αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, με την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ Πειραιά να του επιβάλει τιμωρία μίας αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 13.00. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 15η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Παννεαπολικό. Η αναμέτρηση του Κλειστού της Νίκαιας (ΔΑΚΑΝ) είναι αρκετά δύσκολη για την νησιώτικη ομάδα, καθώς ο Παννεαπολικός δείχνει αρκετά ανεβασμένος τελευταία, και βρίσκεται στην 2η θέση με 24 βαθμούς (10/4). Από την άλλη ο Σαρωνικός μετά την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ουραγό Βουλιαγμένη με 76-73 στην παράταση, έπεσε στην 5η θέση και έχει 23 (9/5). Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα ψάχνει την εξιλέωση στο παιχνίδι με τον Παννεαπολικό, που θα της δώσει άλλον αέρα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο ματς του α' γύρου ο Παννεαπολικός είχε επικρατήσει με 70-60 του Σαρωνικού στο κλειστό του Μίλωνα. Το παιχνίδι της 15ης αγωνιστική θα γίνει την Παρασκευή, με το τζάμπολ να είναι στις 21.30.

Την εξαιρετική φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ θέλουν να συνεχίσουν οι αθλήτριες του Σαρωνικού στο βόλεϋ. Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά την σχετικά εύκολη επικράτηση της περασμένης Κυριακής επί της Άμιλλας με 3-0, πηγαίνει στην Νέα Πέραμο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κυζικό. Η νεαρή τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και στον αγώνα της Κυριακής θέλει να δει περισσότερα πράγματα σε σχέση με τον προηγούμενο ματς, στο οποίο οι αθλήτριες της υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Στόχος λοιπόν για την ομάδα του νησιού, είναι η συνέχιση του αήττητου, και το 7 στα 7. Το πρώτο σέρβις είναι στις 13.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png