Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και βόλεϋ. 'Εβδομάδα Μνήμης' για την ΕΣΚΑΝΑ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14.30 η Α.Ε Σαρωνικός στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Πειραιά, φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Χαραυγή. Στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού συλλόγου, τόσο το εφηβικό όσο και το παιδικό, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις το Σάββατο. Την αρχή θα κάνει το εφηβικό, το οποίο για την β' φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά στις 12.30, και στην συνέχεια το παιδικό τμήμα επίσης για την β' φάση, φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης στις 15.00. Τέλος στο βόλεϋ, η γυναικεία ομάδα του Σαρωνικού φιλοξενεί τον Μανδραϊκό στις 13.00 την Κυριακή στο ΕΠΑΛ.

Από το Podcasting Feed της Αθλητικής Εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 19η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Χαραυγή. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Πέραμα (0-1 από την Α.Ε Περάματος), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Χαραυγή. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, ενώ επιστρέφει μετά από τιμωρία μίας αγωνιστικής ο Ρούσσος. Οι κυανοκίτρινοι του νησιού εξακολουθούν να προπονούνται με πολλά εμπόδια, λόγω των συνεχόμενων απεργιών της Π.Ν.Ο. Παρ' όλα αυτά στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Την αναμέτρηση της Κυριακής θα διευθύνει ο Πουλόπουλος, με βοηθούς τους Μπουμπογιατζόγλου και Καρακελλέ.

Κανένας αγώνας δεν θα διεξαχθεί για τα πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΣΚΑΝΑ, μετά από απόφαση του Δ.Σ της ένωσης. Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής μετά τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού καλαθοσφαιριστή Αναστάση Νιάτση την 1η Φεβρουαρίου του 2015, αποφάσισε να θεσπίσει από φέτος την 'Εβδομάδα Μνήμης'. Ο 17χρονος αθλητής πριν ένα χρόνο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο κλειστό 'Ανδρέας Δασκαλάκης' κατά την διάρκεια του αγώνα Ο.Κ Ελευσίνας-Πήγασος Κορυδαλλού. Με αφορμή λοιπόν το τραγικό αυτό γεγονός, το Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ αποφάσισε να μη διεξαχθεί κανένας αγώνας της ένωσης, το διάστημα από 1η έως 7 Φεβρουαρίου.

Ένα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα ευχάριστο έγγραφο έφτασε την Πέμπτη στα γραφεία του μπασκετικού Σαρωνικού. Ο λόγος για την κλήση του νεαρού αθλητή Χάρη Μαρίνου από την Αναπτυξιακή της ΕΣΚΑΝΑ. Ο 13χρονος ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, με τις τελευταίες του εμφανίσεις με το mini του Σαρωνικού κέντρισε το ενδιαφέρον των προπονητών της Αναπτυξιακής της ΕΣΚΑΝΑ, με αποτέλεσμα να τον καλέσουν για προπόνηση την προσεχή Κυριακή και ώρα 8.00 στο κλειστό του Μοσχάτου. Ο γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 2003, γίνεται ο 1ος αθλητής του Σαρωνικού στην ηλικία του που θα συμμετάσχει σε προπονήσεις της Αναπτυξιακής της ΕΣΚΑΝΑ.

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Μανδραϊκό. Τα κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή με την αγχωτική του νίκη την περασμένη αγωνιστική με 3-2 σετ επί του Κυζικού στην Νέα Πέραμο, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο στο
πρωτάθλημα ανεβάζοντας το ρεκόρ 8 στα 8. Η προετοιμασία της νησιώτικης ομάδας συνεχίζεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με την αισιοδοξία για ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Το πρώτο σέρβις είναι στις 13.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png