Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει στο Πέραμα τον Περαμαϊκό στις 14.30. Στο μπάσκετ και τον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 11.30 το προ-mini φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, ενώ για το πρωτάθλημα της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τους Κυρίαρχους την Κυριακή στις 14.15. Τέλος στο βόλεϋ και την φάση των play off της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 14.30 την Άμιλλα στο κλειστό του Καματερού (1ο Λύκειο Καματερού).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός πηγαίνει στο Πέραμα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Περαμαϊκό. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την εκπληκτική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη επί των Σαλαμινομάχων με 3-1, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία (5η με 42β). Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, με το οπλοστάσιο των κυανοκίτρινων να εμφανίζεται έτοιμο για το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η αναμέτρηση της 26ης στροφής του πρωταθλήματος, θα ξεκινήσει στις 14.30 και θα την διευθύνει ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Γιαννίκο και Βουτσά.

Την φετινή ξέφρενη πορεία τους θέλουν να συνεχίσουν οι γυναίκες του Σαρωνικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά την σπουδαία εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι επί του Κυζικού Νέας Περάμου (3-1 σετ), ανέβασε το ρεκόρ στο 12 στα 12 και πηγαίνει στο κλειστό του Καματερού για την συνέχιση του αήττητου. Το συγκρότημα του νησιού παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό σύνολο φέτος, με την νεαρή τεχνικό να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη. Στο ματς με την Άμιλλα ο Σαρωνικός πηγαίνει με μοναδικό στόχο μια καθαρή νίκη, ώστε να έρθει πιο κοντά η ομάδα της Αίγινας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή με το πρώτο σέρβις να είναι στις 14.30. Τέλος όσο αναφορά το ματς των παγκορασίδων του συλλόγου με τον Ιάσων Κερατσινίου, αυτό δεν θα διεξαχθεί αφού κατόπιν έγγραφης αποχώρησης της πειραιώτικης ομάδας από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο αγώνας κατοχυρώνεται στον Σαρωνικό με 3-0 σετ και 75-0 πόντους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png