Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο και την 29η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 τον Άρη Αμφιάλης. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο κλειστό του Μίλωνα την Αιξωνή Γλυφάδας την Πέμπτη στις 21.45. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 11.45 οι παγκορασίδες Β' φιλοξενούνται από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ την Κυριακή υποδέχονται στις 9.45 τον Πανιώνιο. Τα ματς των παγκορασίδων είναι για την β' φάση της ΕΣΚΑΝΑ. Για το πρωτάθλημα προ-mini ο Παναιγιναϊκός παίζει την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο με την ομώνυμη ομάδα στις 11.00, ενώ για το πρωτάθλημα της Α' Γυανικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.30 τον Πήγασο Κορυδαλλού. Τέλος στο βόλεϋ και την β' φάση των παγκορασίδων Α' της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει αρχικά την Άρτεμις στον Κορυδαλλό το Σάββατο στις 13.30, ενώ στην συνέχεια την Κυριακή θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη στις 12.00 στο ΕΠΑΛ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Την τελευταία τους παράσταση στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας για την φετινή σεζόν δίνουν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Σαρωνικός, καθώς για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, φιλοξενούν τον Άρη Αμφιάλης. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το διπλό στο Μοσχάτο (2-1 την Θύελλα) την περασμένη Κυριακή, στοχεύει την 16η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός τεχνικός οποίος δεν υπολογίζει στους Μαργαρώνη (τραυματίας) και Ρούσσο (πενθήμερη εκδρομή με το σχολείο), προετοιμάζει χωρίς περαιτέρω προβλήματα την ομάδα του, ενώ κατά την χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί και να ευχαριστήσουν για τελευταία φορά φέτος τον φίλαθλο κόσμο του νησιού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή, με την σέντρα να είναι στις 15.00.

Την νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διατηρήσει τις μαθηματικές του ελπίδες για την άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ, ψάχνει την Πέμπτη ο Σαρωνικός κόντρα στην Αιξωνή Γλυφάδας. Η ομάδα του Αντώνη Δαχρετζή μετά την ήττα με 77-57 από τον Ατρόμητο στα Καμίνια έχασε έδαφος, και στο παιχνίδι της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής, θέλει το ροζ φύλλο αγώνα ώστε με συνδυασμό αποτελεσμάτων των δύο τελευταίων αγωνιστικών να διεκδικήσει τον μεγάλο φετινό του στόχο. Ο νεαρός τεχνικός όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μέμου Κουνάδη ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στο ζέσταμα του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ η συμμετοχή του Σπύρου Κάτσα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής μετά από ένα άτσαλο πέσιμο του αντιπάλου στο πόδι του στα μισά της β' περιόδου με τον Ατρόμητο, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. Το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Γ' ΕΣΚΑΝΑ θα γίνει την Πέμπτη με το τζαμπολ να είναι στις 21.45.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png