Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Παρασκευή ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 12.15 η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ειρήνη 2005 στην Νίκαια (γηπ.Προοδευτικής), για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πειραιά. Στο μπάσκετ και την 26η και τελευταία αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Πήγασο στο Δ.Α.Κ Κορυδαλλού την Παρασκευή στις 21.30. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 11.30 στα Καμίνια οι παγκορασίδες Β' του συλλόγου θα φιλοξενηθούν από τον Ατρόμητο Πειραιά, ένα παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια της α' φάσης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Το συγκεκριμένο ματς είχε πραγματοποιηθεί πριν καιρό, με την νησιώτικη ομάδα να καταθέτει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή αθλήτριας με την φανέλα του Ατρόμητου, με την διοργανώτρια αρχή να παίρνει τελικά την απόφαση, να ξαναγίνει το παιχνίδι. Την Κυριακή επίσης, οι παγκορασίδες Β' θα υποδεχτούν για την β' φάση αυτή τη φορά, τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στις 10.00, ενώ στις 11.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Παναιγιναϊκός-Ιωνικός Νικαίας για το προ-mini. Για την 26η αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Ν.Α στην Αργυρούπολη, την Κυριακή στις 15.00. Τέλος για την β' φάση των παγκορασίδων Α' του βόλεϋ, ο Σαρωνικός αρχικά θα παίξει με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη το Σάββατο στις 12.30, ενώ στην συνέχεια θα φιλοξενήσει την Άρτεμις Κορυδαλλού την Κυριακή στις 14.00 στο ΕΠΑΛ.

Το πέσιμο της αυλαίας στο πρωτάθλημα του Πειραιά, βρίσκει την Α.Ε Σαρωνικός αντιμέτωπη της Ειρήνης 2005. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την νίκη επί του Άρη Αμφιάλης με 1-0 την περασμένη αγωνιστική, βρίσκεται στην 5η θέση με 52 βαθμούς, και με πιθανή νίκη επί της ουραγού στην βαθμολογία ομάδα της Ειρήνης (16η με 5β), διεκδικεί ακόμα και την 3η θέση. Αυτό θα συμβεί αν στραβοπατήσουν Α.Ε Μοσχάτου (3η με 53β) που παίζει στην Σαλαμίνα με τους Σαλαμινομάχους, και Χαραυγή (4η με 53β) που αντιμετωπίζει τον Περαμαϊκό εκτός έδρας. Αυτό βέβαια λίγο απασχολεί τον νεαρό τεχνικό των νησιωτών, ο οποίος περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα, ώστε να φύγουν από το ΄κλουβί' της Νίκαιας με την νίκη. Η αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 12.15.

Σε μια γενικά καλή χρονιά, καθώς συνοδεύτηκε με πολλά προβλήματα αγωνιστικά και μη, ο Σαρωνικός ολοκληρώνει την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ με αντίπαλο τον Πήγασο Κορυδαλλού. Η ομάδα του Αντώνη Δαχρετζή δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο μέχρι τέλος, αφού έμεινε από δυνάμεις. Η ομάδα της Αίγινας θέλει να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα με νίκη, σε ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή με το τζαμπολ να είναι στις 21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png