Η Αίγινα υποδέχεται τον κολυμβητή Σπύρο Ροή. Στην Παλαιά Προβλήτα, αύριο Τετάρτη στις 13:00 το μεσημέρι.

Ένα κολυμβητικό εγχείρημα υψηλών απαιτήσεων εξελίσσεται από σήμερα το πρωί στη θάλασσα του Σαρωνικού.  Πρόκειται για το διάπλου του Σαρωνικού που θα πραγματοποιήσει ο  καθηγητής φυσικής αγωγής Σπύρος Ροής, κάτοικος Πόρου, με σκοπό το εγχείρημά του να αποτελέσει μέρος των δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, οι οποίες προγραμματίζονται από την "Πίστη", τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις. Σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, μιλώντας στο Aegina Portal, εξέφρασε την στήριξη του Δήμου Αίγινας σε αυτή την προσπάθεια.

"Ο σκοπός της προσπάθεια αυτής είναι ιερός", είπε ο κύριος Οικονόμου, τονίζοντας ότι όλοι οι κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να είναι εκεί. Παράλληλα, σημείωσε ότι αυτή την πρωτοβουλία στηρίζουν όλες οι επαγγελματικές ενώσεις των νησιών που αποτελούν μέρος του προγράμματος, όπως και οι Δήμοι, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος. Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της υποδοχής στην Αίγινα είναι η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου. Ο κύριος Οικονόμου ευχαρίστησε επίσης τον φυσιοθεραπευτή κύριο Στέλιο Οικονόμου. Να σημειώσουμε ότι στο video ο κύριος Οικονόμου αναφέρει ότι η υποδοχή θα γίνει στο ΝΟΑ, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι θα γίνει στην Παλαιά Προβλήτα. Σήμερα Τρίτη ο κολυμβητής Σπύρος Ροής διένυσε απόσταση 17 χλμ από τον Πειραιά στα Περιστέρια της Σαλαμίνας.

Το ημερήσιο πρόγραμμα του διάπλου.
-Την Τρίτη 31 Μαΐου με αφετηρία τον Πειραιά, ο Σπύρος Ροής θα προσεγγίσει τα Περιστέρια Σαλαμίνας, διανύοντας μια απόσταση 17χλμ.
-Την Τετάρτη 1η Ιουνίου θα κολυμπήσει από την Σαλαμίνα, στην Αίγινα, διανύοντας απόσταση 18χλμ.
-Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, ο Σπύρος θα προσεγγίσει το Αγκίστρι, κολυμπώντας 8χλμ.
-Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, θα κολυμπήσει από το Αγκίστρι, στον Άγιο Γεώργιο Μεθάνων, απόσταση 10χλμ.
-Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα προσεγγίσει το λιμάνι των Μεθάνων, διανύοντας απόσταση 12χλμ
Και την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Σπύρος θα ξεκινήσει από το Λιμάνι των Μεθάνων για να τερματίσει στην γενέτειρά του, τον Πόρο, διανύοντας την απόσταση των 13χλμ.
Για να ενισχύσετε οικονομικά την ΠΙΣΤΗ, μπορείτε στους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών:
Εθνική Τράπεζα: 054 48000 520
Alpha Bank: 13000 200 200 8236
Αγροτική Τράπεζα: 0030 400 30 83 83
Εμπορική Τράπεζα: 55 15 22 76
Eurobank: 0026.0426.34.01000944

Λίγες ημέρες πριν ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης είχε δηλώσει με τη σχετική δημοσίευση Δελτίο Τύπου, ότι η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png