Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14.30 το αντρικό τμήμα της Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Α.Ο Αγ. Δημητρίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, το εφηβικό υποδέχεται το Σάββατο στις 12.15 τον Παννεαπολικό, ενώ το παιδικό τμήμα φιλοξενεί το Σάββατο στις 14.15 τον Α.Ο Κορυδαλλού. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 21.45 την Νέα Σμύρνη εκτός έδρας, για την 1η αγωνιστική. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό τμήμα φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.30 την Α.Ε Νίκαιας, ενώ για το πρωτάθλημα των κορασίδων Β', ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 13.30 την Φιλοθέη Μαγούλας εκτός έδρας. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό υποδέχεται το Σάββατο στις 14.15 τον Εθνικό Πειραιά. Τέλος στο βόλεϋ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 13.00 την Κύζικο στη Νέα Πέραμο, για το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας τον Α.Ο Αγ. Δημητρίου. Το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη, μετά το νικηφόρο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (2-0 τον Α.Ο Κορυδαλλό), θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στον νεοφώτιστο Α.Ο.Α.Δ. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, καθώς η προετοιμασία των μπλε συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Η αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή στις 14.30 θα την διευθύνει ο Φουρναράκης με βοηθούς τους Βούλγαρη και Μπεσίρη.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ κάνει την Δευτέρα το νεοσύστατο αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καραντρέα αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική την Νέα Σμύρνη εκτός έδρας, και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί σε αυτή την νέα εμπειρία για τον σύλλογο. Η νεανική ομάδα του Παναιγιναϊκού σύμφωνα με τους ανθρώπους του, κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με στόχο μια καλή παρουσία, κρατώντας έτσι χαμηλούς τόνους για το νέο αυτό εγχείρημα. Στα αγωνιστικά, ο coach των νησιωτών αναμένεται να έχει τελικά στην αποστολή τον Παύλο Ψωμιάδη, παρ' όλο που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω τραυματισμού. Το παιχνίδι της πρεμιέρας θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, με το τζάμπολ να είναι στις 21.45.

Πρεμιέρα και στο βόλεϋ, καθώς για το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ οι γυναίκες του Σαρωνικού αντιμετωπίζουν την Κύζικο στην Νέα Πέραμο. Η ομάδα της Πόπης Γιαννάκη ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της με ένα ματς που είναι νοκ άουτ, και θέλει να δει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες της. Στο φετινό ρόστερ του νησιώτικου συλλόγου υπάρχουν μερικές προσθήκες αθλητριών, που αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να φανεί ανταγωνιστική. Η προετοιμασία του Σαρωνικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με την έμπειρη τεχνικό να δηλώνει: 'Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, και με την ίδια σοβαρότητα ανεξαρτήτως αντιπάλου'. Το ρόστερ του Σαρωνικού απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες: Λήδα Σαριδάκη, Ανδριάνα Μπαβέλη, Δανάη Ταμπακίδη, Έλλη Τσιούστα, Τατιάνα Γιαννούλη, Μυρτώ Λορέντζου, Σίσσυ Καλοκούβαρου, Κατερίνα Κλέλλη (λ), Ελισάβετ Μητρομελέτη (λ), Μένια Χατζίκου, Σοφία Ροδίτη (λ) Βίκυ Σταθοπούλου και Μπιάνκα Γκούρι. Το παιχνίδι του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Κυριακή με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png