Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 3η αγωνιστική του Πειραιά το αντρικό της ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.30 από τον Φαληρικό στο 'Παντελής Νικολαΐδης, ενώ εκτός έδρας υποχρεώσεις έχουν και τα άλλα δυο τμήματα του συλλόγου. Το εφηβικό θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 11.30 την Ένωση Ρέντη στο 'Σταύρος Μελισσουργός, ενώ την ίδια στιγμή το παιδικό θα παίξει με την Χαλκηδόνα στο 'Παντελής Νικολαΐδης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.00 τον Προφήτη Ηλία στο κλειστό των Μεθάνων για την 2η αγωνιστική, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11.00 στο κλειστό 'Παναγιώτης Σαλπέας' την Αναπτυξιακή, στην πρεμιέρα της Α' Γυναικών. Στα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού το παιδικό φιλοξενείται από τον Παννεαπολικό το Σάββατο στις 13.15. Για τον σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.00 τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου. Τέλος στο βόλεϋ και για την 2η φάση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα παίξει με το Μοσχάτο εκτός έδρας, την Κυριακή στις 13.30.

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Φαληρικό στο 'Παντελής Νικολαΐδης. Το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη μετά την άνετη νίκη της περασμένης Κυριακής (6-1 τον ΑΟΑΔ), πηγαίνει στο γήπεδο της Νίκαιας με στόχο την νίκη και το 3 στα 3. Αντίπαλος ο πάντα υπολογίσιμος Φαληρικός ο οποίος στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μία νίκη και μια ισοπαλία (0-0 με Δόξα Πειραιά εντός, 2-1 με Κορυδαλλό εκτός). Η προετοιμασία των νησιωτών συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει μέσα από την προπόνηση, τα σχέδιά του για το ματς της Κυριακής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.30.

Για την 2η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί στο κλειστό των Μεθάνων τον Προφήτη Ηλία. Η ομάδα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας (54-68 από την Νέα Σμύρνη), θέλει την νίκη ώστε να δει την συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Οι κυανοκίτρινοι του νησιού που αναμένεται να έχουν και την συμπαράσταση του κόσμου τους (η διοίκηση έχει κάνει ενέργειες για την μετακίνηση τους στα Μέθανα), δηλώνουν έτοιμοι για την συγκεκριμένη αυτή αναμέτρηση. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή με το τζάμπολ να είναι στις 12.00.

Τέλος, για την 2η φάση του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Μοσχάτο. Η ομάδα της Πόπης Γιαννάκη μετά το πέρασμα της από την Νέα Πέραμο (3-2 την Κύζικο), έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα μια δυνατή ομάδα όπως είναι το Μοσχάτο το οποίο πήρε την πρόκριση χθες κόντρα στο Περιστέρι με 3-2 σετ, ενώ ήταν πίσω με 2-1 και στο 4ο σετ έχανε με 24-17. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο τάι μπρέικ, με την ομάδα του Μοσχάτου να βρίσκει πλέον στον δρόμο της τον Σαρωνικό. Η έμπειρη τεχνικός έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα της, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Το πρώτο σέρβις είναι στις 13.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png