Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 4η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί το Κερατσίνι την Κυριακή στις 14.15. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τόσο το παιδικό όσο και το εφηβικό, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Το εφηβικό της ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.15 την Οδηγήτρια και το παιδικό υποδέχεται το Σάββατο στις 14.15 την Χαραυγή.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο μπάσκετ και την Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 21.30 τους Σάρξ στο κλειστό της Γλυφάδας. Για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο κλειστό των Μεθάνων τον Πορφύρα στις 12.00. Στα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, οι κορασίδες Β' φιλοξενούν τον Πορφύρα το Σάββατο στις 10.15, ενώ το παιδικό υποδέχεται τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς το Σάββατο στις 12.00. Στο μπάσκετ επίσης, το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 13.00 τον Ερμή Πειραιά στο ανοιχτό της Φρεαττύδας.

Τέλος στο βόλεϋ, πρεμιέρα για τις κορασίδες Γ' του Σαρωνικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, με την νησιώτικη ομάδα να φιλοξενείται το Σάββατο στις 14.00 από τον Μανδραϊκό στο λύκειο της Μάνδρας. Για την 4η αγωνιστική του β' ομίλου της Α' Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί το Κερατσίνι. Το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη μετά το σπουδαίο διπλό στο 'Παντελής Νικολαΐδης' με 3-2 επί του Φαληρικού, υποδέχεται στο ντέρμπι των πρωτοπόρων το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα (3 στα 3), με την ομάδα της Αίγινας να προετοιμάζεται ώστε να βάλει δύσκολα στην ιστορική και πολύ δυνατή και την φετινή χρονιά, ομάδα του Κερατσινίου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14.15. 'Ωρα επανεκκίνησης στον Παναιγιναϊκό, καθώς το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά το 0/2 πηγαίνει στην Γλυφάδα το Σάββατο με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Οι νησιώτες μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα των αντίστοιχων πρώτων αγωνιστικών, θέλουν τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα αρκετά υπολογίσιμη. Η προετοιμασία του Παναιγιναϊκού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με την αναμέτρηση να διεξάγεται το Σάββατο στις 21.30. Τέλος στο βόλεϋ πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ για τον Σαρωνικό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό εκτός έδρας.

Η τεχνικός Πόπη Γιαννάκη μαζί με τις νεαρές και πολλά υποσχόμενες βολεϊμπολίστριες του συλλόγου, θέλουν να βγάλουν στα τάραφλεξ των γηπέδων που θα αγωνιστούν φέτος, την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την προετοιμασία της ομάδας, η οποία ευελπιστούν να ανταμειφθεί με την άνοδο του τμήματος στην Β' Κατηγορία. Στην φετινή 1η φάση του πρωταθλήματος πέραν του Μανδραϊκού, ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Περάματος και την Ίριδα. Το πρώτο σέρβις στο ματς του Σαββάτου είναι στις 14.00. Το φετινό ρόστερ των κορασίσων του Σαρωνικού αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες: Γκούρι, Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Μαρμαρινού, Νικολαΐδου, Μαλτέζου, Νομικού, Ταμπακίδη, Μητρομελέτη και Ροδίτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png