Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας για τη συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Μία ακόμη γιορτή του Ελληνικού αθλητισμού έλαβε χώρα την Κυριακή που μας πέρασε, με την διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.Οι διαδρομές που έτρεξαν οι δρομείς ήταν α) H διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου των 42.195 m, από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, μια διαδρομή που δημιούργησε το αγώνισμα του Μαραθωνίου δρόμου σε όλο τον κόσμο και β) παράλληλοι αγώνες 5 και 10 χλμ στο κέντρο της Αθήνας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Περισσότεροι από 50.000 δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες σε μία απίστευτη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι διοργανωτές, οι εθελοντές αλλά κυρίως οι δρομείς. Ο ΣΔΥ Αίγινας όπως κάθε χρόνο έδωσε το παρόν με 22 δρομείς σε όλες τις διαδρομές του αγώνα, οι οποίοι εισέπραξαν το χειροκρότημα από χιλιάδες Αθηναίους και όχι μόνο που παρακολούθησαν και έμειναν ικανοποιημένοι που συμμετείχαν σε αυτήν την σπουδαία διοργάνωση και πέτυχαν τον στόχο του τερματισμού, ή της βελτίωσης του χρόνου τους.

Το ραντεβού, όπως πάντα, ορίσθηκε για του χρόνου αφού πρώτα συνεχίσουμε την αθλητική αλλά και οργανωτική προετοιμασία, μιας και στις 22 Ιανουαρίου η Αίγινα γιορτάζει και τιμά τον πρώτο κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδας και το νησί μας, η Αίγινα ως πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, διοργανώνει μεταξύ άλλων εκδηλώσεων και τον 6ο αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2017" με αποστάσεις 10.000μ, 5400μ κλπ(πληροφορίες και δηλώσεις στο aeginarun.gr.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png