Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας για την διοργάνωση "Ιωάννης Καποδίστριας 2017". Το Φεβρουάριο η ημερομηνία για το "Κύπελλο Αφαία 2017".

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας ως συνεργαζόμενος σύλλογος της διοργάνωσης του 6ου αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2017", οφείλει να ανακοινώσει ότι για 6η συνεχή χρονιά ο αγώνας παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών. Από 700 συμμετοχές που δηλωθήκαν στα πέντε και δέκα χλμ έτρεξαν 550. Αν προσθέσουμε και τους μαθητικούς αγώνες οι δρομείς έφθασαν τους 800.

Είμαστε δε πολύ ευχαριστημένοι καθώς είδαμε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής και να χειροκροτούν τους συμμετέχοντες. Ήταν μια μεγάλη γιορτή για το νησί μας με πολλά οφέλη για την τοπική κοινωνία ενώ προέβαλε την μεγάλη προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια πρώτου κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδας και την Αίγινα πρώτη πρωτεύουσα του νέου Ελληνικού κράτους.

Οφείλουμε και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Δρομείς περιπατητές και μαθητές που συμμετείχαν . Επίσης πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καμιά επιτυχία. Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του αγώνα και τέλος ένα Μπράβο στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που όλοι από όπου και προέρχονται υπερέβαλαν εαυτόν για την διοργάνωση.

Το αποτέλεσμα ανέδειξε πάλι το γεγονός ότι όταν είμαστε ενωμένοι σε έναν σκοπό το αποτέλεσμα της επιτυχίας είναι δεδομένο. Κλείνουμε με την ευχή για μελλοντικές παρόμοιες επιτυχίες που πιστεύουμε ότι θα έρθουν αν διατηρηθεί και αυξηθεί ο αριθμός μελών της οργανωτικής επιτροπής με διαχρονική ισχύ. Τέλος ανακοινώνουμε ότι τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα ορισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα βουνού με την επωνυμία "Κύπελλο Αφαία 2017" και ελπίζουμε για μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση που θα προβάλει τον πολιτισμό μας λόγω του μοναδικού αρχαίου ναού της Αφαίας.
Για το Δ.Σ. Ο πρόεδρος
Γκαρής Κυριάκος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png