Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 12.15 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας από τον Α.Σ Ποντίων για την 21η αγωνιστική. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το εφηβικό αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.45 το Νέο Ικόνιο στο Πέραμα, ενώ το παιδικό τμήμα υποδέχεται στις Σιταποθήκες τον Πήγασο Αγ. Διονυσίου το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από την Α.Ε Ρέντη την Κυριακή στις 12.00.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Για την Α' κατηγορία Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Προοδευτική την Κυριακή 12.15, ενώ για το πρωτάθλημα των κορασίδων η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται το Σάββατο στις 10.30 τον Ιωνικό 2. Στο βόλεϋ και την τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΕΠΑΛ την Κυριακή 13.30. Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 11.30 τον Ιάσων Κερατσινίου. Τέλος το Σάββατο διεξάγονται οι δυο ημιτελικοί των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, με τον Σαρωνικό να αντιμετωπίζει την Ίριδα στις 12.30 στο 1ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης, με στόχο τον τελικό της επόμενης Κυριακής. Το άλλο ζευγάρι είναι το Ίκαρος Καλλιθέας-Άμιλλα στο 1ο Λύκειο Καματερού στις 11.30.

Για την 21η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Α.Σ Ποντίων. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά μετά την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Α.Ε Περάματος, πηγαίνει στο 'Γιάννης Βάζος' με στόχο το διπλό, ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα.

Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιαννούλης, και ο τραυματίας εδώ και καιρό Θοδωρής Ρούσσος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης (αρθροσκόπηση στο γόνατο). Αντιθέτως, επιστρέφει ο Κυριακίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή της 1 αγωνιστικής. Κατά τα άλλα η προετοιμασία του νησιώτικου συλλόγου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον προπονητή της Α.Ε Σαρωνικός να περιμένει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12.15.

Για την 19η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από την Α.Ε Ρέντη. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά την βαριά ήττα της 18ης αγωνιστικής από Φοίνικα Αγ. Σοφίας με 78-46 στα Μέθανα, πηγαίνει στο κλειστό του Ρέντη με στόχο τη νίκη, κόντρα στην 3η της βαθμολογίας Ένωση. Η Α.Ε Ρέντη διαθέτει μια από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας, με το έργο των νησιωτών να είναι δύσκολο. Στους κυανοκίτρινους της Αίγινας πάντως υπάρχει η αισιοδοξία για κάτι καλό. Η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png