Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρο Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 12.30 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες για την 23η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.30 από τους Νέους Ευγενείας στο γήπεδο της Χαραυγής. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 13.30 την Αναγέννηση Νέου Ικονίου στο κλειστό των Μεθάνων, ενώ για την Α' Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.00 τον Ατρόμητο Πειραιά.

Για το πρωτάθλημα προμίνι η ομάδα του Παναιγιναϊκού υποδέχεται την Κυριακή στις 9.30 τον Πειραϊκό στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Τέλος στο βόλεϋ για την 17η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 το Μοσχάτο. Για το Final 8 των κορασίδων, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Πορφύρα στο Παναγιώτης Σαλπέας το Σάββατο στις 11.00. Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Φιλία Περάματος την Κυριακή στις 12.30 στο Πέραμα.

Για την 23η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες. Στο συγκρότημα του νησιού επικρατεί προβληματισμός για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, με το ματς της Κυριακής να είναι κομβικό. Ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Βουτσινάς ο οποίος παρά την ήττα από τον ισχυρό Αετό Κορυδαλλού (2-3) την περασμένη αγωνιστική, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, και στην προπόνηση της Τετάρτης ζήτησε απόλυτη προσήλωση στο κυριακάτικο παιχνίδι, ώστε να γίνει μια νέα αρχή για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕ Σαρωνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκιόκα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12.30 με το διαιτητικό τρίο να απαρτίζεται από τους Αργύρη, Ρίζο και Ζερβάκη.

Η 20η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ βρίσκει τον Παναιγιναϊκό αντιμέτωπο με την Αναγέννηση Νέου Ικονίου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά το ρεπό λόγω του τριημέρου της Κ. Δευτέρας επιστρέφει στα παρκέ, και επιζητά την νίκη την οποία έχει να γευτεί καιρό. Η νεανική πλέον ομάδα της Αίγινας (πολλές απουσίες), θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για την νέα σεζόν. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13.30 στο κλειστό των Μεθάνων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png