Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δυο αγώνες ποδοσφαίρου, τρεις μπάσκετ και δυο βόλεϋ περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 25η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί στο "Γιάννης Βάζος" της Δραπετσώνας τον Παντζιτζιφιακό/Κάρπαθος την Κυριακή στις 12.30. Για την β' φάση του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στις Σιταποθήκες το Σάββατο στις 11.30 τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στα Μέθανα τους Απρόβλεπτους την Κυριακή στις 13.30, ενώ στο ίδιο γήπεδο για την Α' κατηγορία γυναικών η ομάδα της Αίγινας αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά την Κυριακή στις 12.00. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το προμίνι θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 10.00 το Παλαιό Φάληρο στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Τέλος στο βόλεϋ, την Κυριακή 13.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Σαρωνικό και την Άμιλλα στο κλειστό του ΕΠΑΛ για την Τοπική Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ενώ επίσης την Κυριακή αλλά στις 11.30 οι παγκορασίδες του συλλόγου θα υποδεχτούν στο ΕΠΑΛ τον Εθνικό Πειραιώς για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Για την 25η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στην Δραπετσώνα τον Παντζιτζιφιακό. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (0-2 από τον Ήφαιστο), θέλει να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει έμφαση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, στα τελειώματα, καθώς στο ματς με τον Ήφαιστο οι ποδοσφαιριστές του παρά την πολύ καλή εμφάνιση, υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Αυτό άλλωστε επισήμανε στους παίκτες των νησιωτών ο τεχνικός της ΑΕ Σαρωνικός, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις λόγω κακής κατάστασης του γηπέδου της Κυψέλης, διεξάγονται στις Σιταποθήκες, με τους ποδοσφαιριστές να μετακινούνται σχεδόν καθημερινά στον Πειραιά.

Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Δ' κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ αντρών με τον Παναιγιναϊκό να φιλοξενεί την Κυριακή τους Απρόβλεπτους. Το νησιωτικό συγκρότημα θέλει το ροζ φύλλο αγώνα στο βαθμολογικά αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, ώστε να ολοκληρώσει με νίκη την πρώτη του συμμετοχή ως τμήμα στην κατηγορία. Η ομάδα της Αίγινας αναμένεται να αγωνιστεί με πολλές απουσίες, όπως άλλωστε αγωνίστηκε και στα τελευταία παιχνίδια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Μέθανα με το τζάμπολ να είναι 13.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png