Πρωτιά στο Kick Boxing για τον Στέφανο Τζίτζη του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με τον αθλητική του Kick Boxing Στέφανο Τζίτζη να "κλέβει" τις εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Open Championship το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό στάδιο "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι 18-19 Μαρτίου. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας ήταν ανάμεσα σε αρκετούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα, με τους αθλητές που συμμετείχαν να ξεπερνούν τους 1.000. Ο νεαρός αθλητής κατέκτησε την 1η θέση στα 75 κιλά εφήβων, μια σημαντική διάκριση τόσο για τον ίδιο, όσο και τον νησιώτικο σύλλογο.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν οι Τσούρης Ευάγγελος, Μπόγρης Παναγιώτης, Αποσπόρης Κωνσταντίνος, Ρούσσος Γιάννης, Κοκκότη Μυρσίνη, Λυκουρέση Κωνσταντίνα, Μοίρας Ευάγγελος και ο Τζίτζης Στέφανος. Ο προπονητής του Μαχητικού συλλόγου της Αίγινας Λάμπρος Σταμούλης, έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος και υπερήφανος από την εμφάνιση των αθλητών του, οι οποίοι έδειξαν ότι έχουν μπει ενεργά στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, ο νεαρός προπονητής υποσχέθηκε πως μέσα από την συστηματική προπόνηση θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png