Πλησιάζει τις 1.200 συμμετοχές ο "13ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας"! Οι διαδρομές του αγώνα, το pasta night και η παραλαβή των αριθμών.

agonas-ioannis-kapodistrias-00.jpg

Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι και φέτος η συμμετοχή στον "13ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, αν και οι συμμετοχές κανονικά κλείνουν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, αυτές θα κλείσουν όταν συμπληρώσουν το όριο των 1.200 συμμετοχών. 

Επίσης, ανακοινώθηκαν οι διαδρομές των αγώνων που παρουσιάζονται στα links που ακολουθούν:

Το pasta night θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους συμμετέχοντες αθλητές να απολαύσουν μακαρονάδα "Makvel", αλλά και τα εκλεκτά κρέατα από την "Margellos Premium Meat", στο "Εδεσματοπωλείο Πετρά", στην παραλία της Αίγινας. 

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα θα λειτουργεί η γραμματεία, προκειμένου οι συμμετέχοντες να παραλάβουν τα νούμερα του αγώνα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png