15οι κολυμβητικοί αγώνες από το γυμναστήριο Κούρος.


Στη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους μπήκαν για τα καλά, οι κολυμβητικοί αγώνες που διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά το γνωστό γυμναστήριο Κούρος. Χθες Τετάρτη η πισίνα του ξενοδοχείου Apollo στην Αγία Μαρίνα, γέμισε από τα πολύχρωμα κολυμβητικά σκουφάκια των παιδιών που συμμετείχαν στους αγώνες και φυσικά από τις χαρούμενες συζητήσεις των γονιών που τα συνόδευαν. Οι κολυμβητικοί αγώνες αποτελούν την κορύφωση του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει σχεδιάσει η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κυρία Φωτεινή Μπήτρου, γυμνάστρια και οι συνεργάτες της. Μέσα από αυτό τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, εκπαιδεύονται σε τεχνικές κολύμβησης, μαθαίνουν να έχουν μια ολοκληρωμένη επαφή με το υγρό στοιχείο και φυσικά να κατανοούν τους κανόνες της ευγενούς άμιλλας, μαθαίνοντας ότι ένας κολυμβητικός αγώνας όπως ο χθεσινός είναι πάνω από όλα χαρά και διασκέδαση. Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και από τη συμπεριφορά των παιδιών μέσα και έξω από την πισίνα.


Οι μικροί κολυμβητές χωρίστηκαν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους και αγωνίστηκαν σε διάφορες τεχνικές. Παρουσίασαν τις δυνατότητες και χειροκροτήθηκαν για τις επιδόσεις τους. Η ασφάλεια ήταν και είναι το πρώτο μέλημα για το γυμναστήριο Κούρος. Τα παιδιά είχαν το συνοδό τους μέσα στο νερό, νιώθοντας ασφαλή κάθε στιγμή. Κατά τη διαδικασία της απονομής των κυπέλλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών τα φλας των μηχανών άστραψαν, καθώς οι χαρούμενοι γονείς αποθανάτισαν τις όμορφες στιγμές. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους χθεσινούς αγώνες έλαβαν κύπελλο για τη συμμετοχή τους. Τις πρώτες απονομές έκανε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κυψέλης κύριος Νίκος Μαρίνος, ενώ ακολούθησαν οι γονείς που παιδιών, που έκαναν και οι ίδιοι απονομές.

Οι γονείς και οι συνεργάτες του body club Κούρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πολύ ζεστής μέρας στην Αίγινα, πέρασαν ένα απόγευμα χαλάρωσης γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου Apollo. Τα παιδιά που συμμετείχαν έδειχναν πραγματικά ενθουσιασμένα, μια ανάμνηση που θα μείνει αξέχαστη. Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες της, τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και τον κύριο Γιώργο Αλεβίζο που για μια ακόμη χρονιά παραχώρησε την πισίνα του ξενοδοχείου Apollo.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png