Πανελλήνιο Τουρνουά Ξυλορακέτας στην παραλία της Αιγινήτισσας.


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην παραλία της Αιγινήτισσας το Πανελλήνιο Τουρνουά Ξυλορακέτας με φορέα της διοργάνωσης τον Αθλητικό Όμιλο Ξυλορακέτας "Προφήτης Ηλίας Πέρδικας". Οι αγώνες που ξεκίνησαν το Σάββατο στις 11 το πρωί συγκέντρωσαν περισσότερους από 150 αθλητές της ξυλορακέτας από αντίστοιχους αθλητικούς ομίλους όλης της Ελλάδας. Για μία ακόμη φορά η παραλία της Αιγινήτισσας αποδείχθηκε το ιδανικό μέρος για τη διοργάνωση τέτοιων αθλητικών events. Οι πολλοί καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και στη δημιουργία ενός εξαιρετικού κλίματος χαλάρωσης και ξενοιασιάς με επίκεντρο την υπέροχη θάλασσα και τις προσπάθειες των αθλητών.

Η δυνατή μουσική, η φιλική διάθεση και η καλή διοργάνωση συνέβαλλαν στον να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και να απολαύσουν ένα πραγματικά "δυνατό" διήμερο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων χρησιμοποιήθηκε ένα νέο, "επαναστατικό" όπως το χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές, σύστημα ηλεκτρονικής μέτρησης της ταχύτητας της μπάλας. Παράλληλα οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δεξιοτέχνες του beach racket από όλη την Ελλάδα. Το απόγευμα της Κυριακής έγιναν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι απονομές των επάθλων για τους νικητές. Στις απονομές συμμετείχε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png