Ευχές από τους προπονητές των ομάδων της Αίγινας.



Ρεπορτάζ Σωτήρης Μπήτρος.
Τις θερμότερες τους ευχές για την καινούργια χρονιά που έρχεται εξέφρασαν οι προπονητές των ομάδων της Αίγινας, χωρίς επίσης να παραλείψουν να αναφερθούν και στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις ομάδες τους. Ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών της Α.Ε. Αίγινας, ο κύριος Γιάννης Χατζηράπτης προπονητής του Σαρωνικού, ο κύριος Γιάννης Ρετσίνας προπονητής της ομάδας μπάσκετ του παιδικού τμήματος του Σαρωνικού, αλλά και ο κύριος Δημήτρης Μπιζιώτας παίκτης του Σαρωνικού μίλησαν στο Σωτήρη Μπήτρο.Ο κύριος Ρετσίνας ευχήθηκε να μπορέσει να συνεχιστεί όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται στο παιδικό τμήμα μπάσκετ του Σαρωνικού τα δύο τελευταία χρόνια. Η χρονιά ήταν πολύ καλή και όπως φαίνεται η ομάδα θα τερματίσει τρίτη στον όμιλο. Ο κύριος Ρετσίνας επισήμανε ότι υπάρχουν και ταλέντα και θέληση, αλλά και αντίξοες συνθήκες, που δυσκολεύουν την προετοιμασία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός παρουσιάζοντας την πορεία της ομάδας στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, την χαρακτήρισε μέτρια, ωστόσο η ομάδα κατάφερε με κάποια καλά αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο κύριος Μαρμαρινός ευχήθηκε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή από τη νέα δημοτική αρχή στα αθλητικά σωματεία, όπως επίσης στο επόμενο διάστημα η ομάδα της Α. Ε. Αίγινας να πάει ακόμη καλύτερα και να πλασαριστεί σε ακόμα υψηλότερες θέσεις. Ο προπονητής του Σαρωνικού κύριος Γιάννης Χατζηράπτης σημείωσε ο η ομάδα η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δυσχερή κατάσταση και ελπίζει σε ενίσχυσή της μέσα και από την ενίσχυση της διοίκησης. Ωστόσο υποστήριξε ότι το όλο σκηνικό μπορεί να ανατραπεί, αρκεί η ομάδα να ενισχυθεί στις "θέσεις που πονάει" όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο κύριος Χατζηράπτης ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Αίγινας. Ο Δημήτρης Μπιζιώτας ανάμεσα στις ευχές για την καινούργια χρονιά, δεν έκρυψε την πικρία του για την πορεία της ομάδας προς το τέλος της χρονιάς, αντίθετα με την έναρξη της που ξεκίνησε με θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της αγωνιστικής πορείας της ομάδας, καθώς όπως είπε η ομάδα ενισχύεται και πηγαίνει όλο και καλύτερα στις προπονήσεις. Τέλος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Σαρωνικού για τα αρνητικά αποτελέσματα που ήρθαν, αλλά ωστόσο υποστήριξε ότι ο Σαρωνικός μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσουμε με τους κυρίους Σταρέτζη και Σακοράφο από την ομάδα μπάσκετ ανδρών του Σαρωνικού και τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Αίγινας αντίστοιχα, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png