Masters 2011 από την Αίγινα μέχρι τη Νάξο.

Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Τύπου του Πανελληνίου Masters 2011.
Αντίστροφα μετράει πλέον η έναρξη των καλοκαιρινών διοργανώσεων, καθώς την Πέμπτη στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου σιρκουί Masters 2011. Το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αίγινας, Φίλιππος Τζίτζης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, Παναγιώτης Βάρτζελης, ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, Εμμανουήλ Μαργαρίτης, η Brand Manager Lipton Ice Tea, Ράνια Κυριακού, η πρόεδρος της WIN Hellas Μάντα Παπαδάκου. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Α’ αντιπρόεδρος, Γιάννης Στουραΐτης, ενώ από τους αθλητές ξεχώρισε η παρουσία του έξι φορές πρωταθλητή, Μάνου Ξενάκη, αλλά και των ελπιδοφόρων ομάδων Νάστου Γκότζη και Λαμπρινού Σακόγλου, αθλητές και αθλήτριες που αναδείχτηκαν από τα πρωταθλήματα των Juniors.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου κυρίου Φίλιππου Τζίτζη και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κυρίου Τάκη Βάρτζελη όπως δημοσιεύθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Φίλιππος Τζίτζης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αίγινας): "Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση o Δήμος μας φιλοξενεί το τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που θέλουμε να αναπτύξουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Καλωσορίζουμε το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό άθλημα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Θέλουμε όλοι οι επισκέπτες να δουν τις ομορφιές του νησιού και να νιώσουν τα ζεστή φιλοξενία μας. Η αγάπη μας για το βόλεϊ δεν εξαντλείται εδώ. Βήμα - βήμα προχωράμε την επανίδρυση του τμήματος βόλεϊ και τη δημιουργία εγκαταστάσεων. Για πρώτη φορά έγιναν σεμινάρια σε γυμναστές όλων των σχολείων. Θέλω να ευχαριστήσω τη WIN Hellas για την κοινωνική διάσταση που δίνει μέσω του celebrity game που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου. Έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό και μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτό θα κάνουμε, ώστε η Αίγινα να γίνει μόνιμος τόπος φιλοξενίας για τουρνουά. Ζούμε και αναπνέουμε για τέτοια αθλητικά γεγονότα".

Παναγιώτης Βάρτζελης (Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Αίγινας): "Χαίρομαι ιδιαίτερα ως εκπρόσωπος της περιφέρειας γιατί είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός. Έχουμε το τρακ του πρωτάρη,

αλλά ταυτόχρονα και τον ενθουσιασμό. Η Αίγινα στηρίζει το μπιτς βόλεϊ μέσα από τα βάθη της καρδιάς της και ευχαριστεί την Ομοσπονδία που μας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση. Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι καταπληκτικός, αναδεικνύει το άθλημα, αλλά και τις ομορφιές της πατρίδας μας. Στην πορεία θέλουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα. Είναι μια ευκαιρία για εμάς, γιατί η περιφέρεια δεν είναι τόσο οργανωμένη. Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή για να ξαναγεννηθεί το βόλεϊ στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υποδομές, ούτε εγκαταστάσεις, όμως τέτοια γεγονότα προσφέρουν το ερέθισμα για να συμβούν όλα αυτά. Δεύτερος στόχος μας είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς όλη η ‘κίνηση’ όπως λέμε, γίνεται στο τέλος Ιουλίου και Αύγουστου. Ξεκινάμε τις εκδηλώσεις τουριστικής προβολής από πολύ νωρίς, με ακολουθεί το φεστιβάλ φιστικιού στα μέσα Σεπτεμβρίου και καταλήγουμε στον Οκτώβρη σε ένα ζοφερό οικονομικό περιβάλλον. Κλείνοντας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Ομοσπονδία θα δικαιωθεί από την επιλογή της».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png