Aegina Cup. Οι φωτογραφίες της πρώτης μέρας..

Νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, που για τις ανάγκες του Aegina Cup ένας μέρος του είχε διαμορφωθεί σε γήπεδο Beach Volley. Η ημέρα δεν ήταν μόνο καλοκαιρινή, αλλά ιδανική, με το ελαφρύ βοριαδάκι να δροσίζει τους συμμετέχοντες και όσους ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους πρώτους αγώνες. Το Beach Volley ένωσε διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές ηλικίες, επιχειρηματίες, μαθητές, αλλά και επιστήμονες, όλους γύρω από τον κίτρινο φιλέ, δίπλα στην υπέροχη θάλασσα της Αίγινας.

Οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής πρόθυμοι μαζί με τους εθελοντές να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούσε να προκύψει. Το ελαφρύ βοριαδάκι ήταν ακόμη πιο ευεργετικό τις μεσημεριανές ώρες, τότε που οι περισσότεροι επισκέπτες προτίμησαν να παραμείνουν για φαγητό ή για ένα παγωμένο αναψυκτικό δίπλα στο χώρο που είχε διαμορφωθεί ως γήπεδο. Τα δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη που έμπαιναν και έβγαιναν από την είσοδο του λιμανιού, έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα σε μια αυθεντική ημέρα καλοκαιριού στην Αίγινα. Η πρώτη ημέρα θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ σήμερα οπότε και το γήπεδο θα φωτιστεί με τους προβολείς που έχουν τοποθετηθεί για αυτό το σκοπό.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png