Αγώνας πολλών αστέρων στην Αίγινα. Αγώνας διασημοτήτων για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Δελτίο Τύπου.
Λάμψη αστέρων θα έχει το τουρνουά Masters Beach Volley που διοργανώνει η Αίγινα 16-19 Ιουνίου ανοίγοντας την αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Κορυφαίοι αθλητές του Μπιτς Βόλεϊ αλλά και προσωπικότητες της showbiz θα δώσουν δυναμικό παρών τις επόμενες μέρες στο νησί. Στο πλαίσιο του τουρνουά δέκα διασημότητες από τον χώρο του μόντελινγκ, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού θα μετάσχουν σε ειδικό φιλανθρωπικό αγώνα. Στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα μετάσχουν: Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος και Μάριος Λέκκας, ενώ το εναρκτήριο σέρβις του αγώνα θα κάνει η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη. Άπαντες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού (Μ.Κ.Ο) W.I.N. HELLAS και θα αγωνιστούν για να διαδώσουν το φιλανθρωπικό του μήνυμα.

Το W.I.N. HELLAS - E.O.Π.Ε. "Celebrity Match" με τη χορηγία του Lipton Ice Tea διοργανώνεται στο πλαίσιο του εναρκτήριου τουρνουά Masters στην Αίγινα με στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα αυτό. Η πρόεδρος του W.I.N. HELLAS Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου δήλωσε σχετικά: "H διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων στη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης, ένα μήνυμα που ο αθλητισμός με τον δικό του μοναδικό τρόπο μπορεί να περάσει και να εμπνεύσει στους ανθρώπους.

Σκοπός του αγώνα διασημοτήτων είναι η διάδοση του κοινωνικού μηνύματος της καταπολέμησης της βίας εναντίον των γυναικών και η ενίσχυση του έργου του W.I.N. HELLAS. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καταπληκτικά στην Αίγινα και ο καλύτερος ας κερδίσει. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Δημοτική Αρχή της Αίγινας για τη φιλοξενία, την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης, όπως και το Lipton Ice Tea χορηγό της εκδήλωσης. Ευχαριστώ την εταιρία BODY ACTION για την υποστήριξή της".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png