Celebrity match. Αγώνας πολλών αστέρων στην Αίγινα.

Ένας λαμπερός αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στα πλαίσια του Master Beach Volley. Το Celebrity match έφερε την Αίγινα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς δεκάδες μέσα πανελλαδικής εμβέλειας κάλυψαν έναν αγώνα που είχε ο σκοπό τη διάδοση του μηνύματος της καταπολέμησης της βίας εναντίον των γυναικών και την ενίσχυση του έργου της W.I.N. HELLAS. Διασημότητες όπως οι Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος, Δέσποινα Καμπούρη, Γιώργος Παπαντωνίου, ήταν η ομάδα με τις κίτρινες εμφανίσεις που είχε προπονητή τον Κώστα Ταμπουρατζή. Απέναντί τους οι Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Μάριος Λέκκας, με μπλε εμφανίσεις και προπονητή των Βαγγέλη Κουτουλέα. Τιμητικά στην κίτρινη ομάδα συμμετείχε ο κύριος Πέτρος Πετρίτης και στην μπλε ομάδα ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης και η κυρία Φωτεινή Μπήτρου.

 

Σε όλη τη διάρκειά του ο αγώνας ήταν υπέροχος, είχε καλές φάσεις, αλλά πάνω από όλα χιούμορ και θετική ενέργεια! Ο κόσμος κατέκλυσε με την παρουσία του τους χώρους που είχαν διαμορφωθεί για αυτό το σκοπό και συμμετείχε με χειροκροτήματα και επευφημίες σε κάθε ενέργεια των αγαπημένων του διασημοτήτων που αγωνίζονταν για τη μετάδοση ενός σοβαρού μηνύματος. Μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας την Ομοσπονδία και όλους όσους συνέβαλαν με την προσπάθειά τους ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η διοργάνωση. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων και αναμνηστικών. Απονομές έκαναν ο κύριος Σάκης Σακκιώτης και από την Ομοσπονδία ο Α’ αντιπρόεδρος κύριος Γιάννης Στουραΐτη.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png