Μετ' εμποδίων η προετοιμασία των ομάδων της Αίγινας. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Με πολλά εμπόδια συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων της Αίγινας εν όψη της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Πειραιά.Συγκεκριμένα λόγω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων της Π.Ν.Ο (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μας είναι αποκλεισμένοι στον Πειραιά και όπως είναι φυσικό απέχουν από τις προπονήσεις. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο Σαρωνικός παίζει στο Κορυδαλλό με τον τοπικό Αετό και η ΑΕ Αίγινας Αιακός φιλοξενείται στο Μοσχάτο από το Νέο Φάληρο. Τα δύο παιχνίδια έχουν οριστεί να ξεκινήσουν στη 13:15. Και οι δύο ομάδες θα περιμένουν φυσικά τη λήξη της απεργίας η οποία θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου στις 6 το πρωί της Κυριακής.


Ο Σαρωνικός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα με 0-1 από τη Χαραυγή, την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας και να κοιτάξει το ματς με τον Αετό Κορυδαλλού ο οποίος θα έχει στο πάγκο του τον Λεωνίδα Πανοηλία, που στο παρελθόν έχει αποτελέσει προπονητής του Σαρωνικού. Στο συγκρότημα του κυρίου Καλαμάκη δε λείπουν τα προβλήματα καθώς οι ποδοσφαιριστές του έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ. Αναγκαστικά από τη μία στο γήπεδο της Αίγινας κάνουν προπόνηση οι Αιγινήτες παίκτες και από την άλλη οι υπόλοιποι που βρίσκονται εκτός Αιγίνης κάνουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, που και αυτός με τη σειρά του δεν βρίσκεται στο νησί μας λόγω της απεργίας των πλοίων. Από την πλευρά της Αίγινας Αιακός ο κύριος Σκίτσας θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν τις υπηρεσίες των: Μπακόμητρο Κώστα (σρατευμένος),Πάλλης (τραυματίας) και Κλώνος. Μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής (2-0 τον Ήφαιστο) η Αίγινα στρέφει την προσοχή της στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Νέο Φάληρο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού παίζει εκτός έδρας με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου με τα προβλήματα και εκεί να μη λείπουν και τις προπονήσεις να διεξάγονται με τους μισούς παίκτες και χωρίς τον προπονητή της ομάδας κύριο Νίκο Διώχνο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png