Έτοιμο το κλειστό προπονητήριο στο κτήριο του ΕΠΑΛ. .

Μία ιδέα που ξεκίνησε καιρό πριν, υλοποιήθηκε δίνοντας νέες δυνατότητες στην άθληση των νέων της Αίγινας. Πρόκειται για το κλειστό προπονητήριο που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ, το οποίο θα στεγάσει αρχικά τις προπονήσεις του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Σαρωνικού. Αργότερα θα τοποθετηθούν και μπασκέτες, ενώ ο χώρος θα χρησιμοποιείται και από μαθητές του σχολικού συγκροτήματος.  Παρουσίαση του χώρου και των συνεργασιών που απαιτήθηκαν μέχρι να φτάσει στη σημερινή του διαμόρφωση, έκαναν ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης και ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας, αλλά και ο διευθυντής του ΕΠΑΛ κύριος Ξενοφών Χατζηκερίδης, η υποδιευθύντρια κυρία Στέλλα Σώρου και ο διευθυντής των εργαστηρίων κύριος Αγγελόπουλος Αναστάσιος.


Καταλυτική ήταν η συμμετοχή του κυρίου Στάθη Νικολούζου, υπεύθυνου των τμημάτων volley, με προσωπική εργασία, παροχή τεχνογνωσίας και εξοπλισμού, του κυρίου Γιάννη Σταθόπουλου, μέλος του του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, του Δ.Ο.Α., του κυρίου Τάκη Βάρτζελη διευθυντή του ΙΕΚ και προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και πολλών ακόμη ανθρώπων που προσέφεραν με αγάπη ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτός ο χώρος. Τα εγκαίνια του κλειστού προπονητηρίου θα γίνουν από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη σε χρόνο που δεν έχει οριστεί ακόμη. Σημειώνουμε ότι οι προπονήσεις του τμήματος volley του Σαρωνικού ξεκίνησαν στα μέσα του Σεπτέβρη, συγκέντρωσαν μεγάλη προσέλευση και πραγματοποιούνται από προπονητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εθελοντική βάση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png