Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα..

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α' Πειραιά.Τη Κυριακή ο Σαρωνικός παίζει εκτός έδρας με την Α.Ε Σαλαμίνας στις 13:45, η Α.Ε Αίγινας Αιακός υποδέχεται το Φαληρικό στις 15:00. Για τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλεξενείται από την Ηλεκτρούπολη στις 12. Τέλος για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η Α.Ε Αίγινας Αιακός παίζει με την Ελλάς Ποντίων εκτός έδρας στις 11:30 στο γήπεδο των Οροζομυλών. Ο Σαρωνικός μετά από το πολύ άσχημο αποτέλεσμα της 10ης αγωνιστικής με το Νέο Ικόνιο (1-1 εντός), αντιμετοπίζει την Α.Ε Σαλαμίνας στο γειτονικό νησί. Η ομάδα του κυρίου Καλαμάκη θέλει το τρίποντο το οποίο θα της δώσει την ηρεμία μετά τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.Για το παιχνίδι αυτό,ο προπονητής του Σαρωνικού ίσως στερηθεί για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες του Άρη Λούβαρη. Ο έμπειρος αμυντικός του Σαρωνικού δοκίμασε το πόδι του στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας,δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις,παρ'ολα αυτά δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13:45 και θα το διευθήνει ο κύριος Σακκάς.


Η Α.Ε Αίγινας Αιακός  μετά την ήττα από τον πρωτοπόρο Ερμή (2-3 εκτός), θέλει και εκείνη με τη σειρά της να επιστρέψει στις νίκες.Αντίπαλός της είναι η ομάδα του Φαληρικού. Ο προπονητής της ομάδας κύριος Σκίτσας δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πάλλη και Μπακόμητρο Νεκτάριο.Ο κύριος Σκίτσας τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι στο παιχνίδι της Κυριακής με το Φαληρικό 'πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι για τη νίκη" και συμπλήρωσε πως 'σε κάθε ματς να δίνουμε το 100 % '. Η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο κύριος Μαρινάκης. Για το παιχνίδι αυτό η διοίκηση της ομάδας καλεί το φίλαθλο κοινό του νησιού μας να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Στο ημίχρονο θα γίνει κλήρωση με το απόκομμα του εισιτηρίου με δώρο "έκπληξη".

Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού παίζει εκτός έδρας με την Ηλεκτρούπολη η οποία βρίσκεται στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς σε 11 αγώνες.
Ο Σαρωνικός πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι χωρίς απουσίες και με στόχο την καλή εμφάνιση κόντρα στη μοναδική αήττητη ομάδα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Η προπονηση της Παρασκευής διεξήχθη χωρίς τη παρουσία του προπονητή κυριου Διώχνου,και έγινε υπό τις οδηγίες του κυρίου Ρετσίνα. Στις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png