Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών της Α.Ε Αίγινας Αιακός.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με πολύ κέφι και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε η γιορτή των ακαδημιών της Α.Ε Αίγινας Αιακός την Πέμπτη στο cafe Heaven στην παραλία της Αίγινας. Οι χώροι του καταστήματος γέμισαν από παιδιά, που μαζί με τους γονείς τους,τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου πέρασαν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Οι νεαροί αθλητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν,να παίξουν και τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν! Όπως φυσικά και οι γονείς οι οποίοι απόλαυσαν το καφέ τους με ευχές για το νέο έτος. Όλοι οι καλεσμένοι δοκίμασαν τα εδέσματα που προσέφεραν οι γονείς αλλά και η διοίκηση της ομάδας. Πολλά γλυκά, κουραμπιέδες, κέικ, μελομακάρονα και πολλά άλλα έκαναν την εμφάνισή τους στο μπουφέ του καταστήματος, ξετρελαίνοντας τους πρωταγωνιστές της γιορτής,δηλαδή τα παιδιά μας.

Και όπως είναι φυσικό τα παιδιά "σήκωσαν"' το μαγαζί στο πόδι, όταν έκανε την εμφάνισή του ο Αη Βασίλης μοιράζοντάς τους δώρα. Οι μικροί αθλητές καλωσόρισαν το Άη Βασίλη με κάλαντα. Κατά τη διάρκεια της γιορτής ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Γιάννης Αβραμίδης μαζί με τα μέλη της διοίκησης, αλλά και τους προπονητές των ακαδημιών, Ανδρέα Θεωχαρίδη και Βαγγέλη Μαργαρώνη, ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν για το νέο έτος. Η διοίκηση της Α.Ε Αίγινας Αιακός προσέφερε δύο δώρα στους αθλητές Νεκτάριο Κάτσα και Μπάζια Λεονάρντο, οι οποίοι προκρίθηκαν στη τελική 20άδα (πανελλαδικά) των δοκιμαστικών των σχολών της Άρσεναλ που γίνεται υπό το βλέμα του καθηγητή ποδοσφαίρου κυρίου Τόντ Ντε Χοπ. Το καλοκαίρι του 2013 είναι πολύ πιθανό οι δύο αυτοί αθλητές να μεταβούν στην Ολλανδία καθώς οι μέχρι στιγμής επιδόσεις τους στα δοκιμαστικά της σχολής κρίνονται απόλυτα επιτυχής.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Αίγινας Αιακός εύχονται σε όλο το κόσμο,υγεία ευτυχία και ένα δημιουργικό 2012!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png