Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τη Κυριακή  η Α.Ε Αίγινας Αιακός φιλοξενείται από τον Ήφαιστο στις 13:00 στο γήπεδο "Παντελής Νικολαΐδης", ο Σαρωνικός υποδέχεται στο Δημ. Στάδιο Αίγινας στις 15:00 τον Αετό Κορυδαλλού και για το μπάσκετ ο Σαρωνικός παίζει με τον Ερμή Αργυρούπολης εκτός έδρας στις 14:00. Το Σάββατο για το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Πειραιά,η Α.Ε Αίγινας Αιακός παίζει εκτός έδρας με τον Αργοναύτη, όμως λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο, το παιχνίδι αναμένεται να αναβληθεί καθώς η ομάδα του νησιού μας δε θα μπορεί να ταξιδέψει στον Πειραιά.


Τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι για το Σαρωνικό μέσα σε επτά μέρες καθώς μετά το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας (νίκη με 1-0) τη περασμένη Κυριακή και με την πρωτοπόρο Χαραυγή (ήττα 2-0 εκτός) τη Τετάρτη για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική, η ομάδα του νησιού μας φιλοξενεί τον δεύτερο της βαθμολογίας Αετό Κορυδαλλού. Ο Σαρωνικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ξεχάσει κατά κάποιο τρόπο την ήττα της Τετάρτης. Αντίπαλός του ο Αετός Κορυδαλλού που έχει στο πάγκο του έναν παλιό γνώριμο του Σαρωνικού. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Πανοηλία ο οποίος έχει καθίσει στο παρελθόν στο πάγκο της ομάδας μας και τώρα κοουτσάρει την ομάδα του Κορυδαλλού. Για το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός του Σαρωνικού Αντώνης Καλαμάκης, δε μπορεί να υπολογίζει για άλλο ένα παιχνίδι στον τραυματία Δημ. Ανταλή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00,και θα το διευθύνει ο κύριος Ευδαίμων με βοηθούς τους Κουτσουμπού και Γκολέ.

Η Α.Ε Αίγινας Αιακός μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Κυριακής με τον Αργοναύτη (1-1 εντός) θέλει τη νίκη κόντρα στον Ήφαιστο στο γήπεδο "Π. Νικολαΐδης". Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σκίτσας δε θα έχει στη διάθεσή του τους Γκοτσούλια (στρατευμένος) και τους Προκόπη και Αγγελάκη. Οι προπονήσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα και άπαντες στην ομάδα έχουν στρέψει τη προσοχή τους στο συγκεκριμένο ματς. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 13:00 και το διαιτητικό τρίο αποτελείται από τους κυρίους Τζιουβέλη,Φουρναράκη και Ιωαννίδη.
Για το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται στο κλειστό της Αργυρούπολης από τον Ερμή. Οι παίκτες του Θεόδωρου Παλαιοχωρίτη πηγαίνουν με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Πήγασο Κορυδαλλού εντός έδρας με 52-59. Το τζάμπολ θα γίνει στις 14:00 και διαιτητές θα είναι οι κύριοι Μέλης και Καραμανώλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png