Η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τη Κυριακή ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Καστέλλα στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο της Αίγινας, η Α.Ε. Αίγινας Αιακός παίζει εκτός έδρας με τον Άρη Αμφιάλης στις 13:00 και το παιδικό τμήμα της Α.Ε. Αίγινας υποδέχεται το Νέο Ικόνιο στις 1130 το Σάββατο. Για το μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου στις 12:00. Ο Σαρωνικός μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Αετό Κορυδαλλού τη περασμένη Κυριακή (1-1) υποδέχεται την Α.Ο Καστέλας. Με τη ίδια συνταγή το συγκρότημα του Αντώνη Καλαμάκη θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις. Ο τεχνικός του Σαρωνικού δεν υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι τον Δημήτρη Ανταλή (τραυματίας). Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα τη διευθύνει ο κύριος Ανδρονικίδης, με βοηθούς τους κυρίους Ντινιωτάκη και Σαββατιανό.


Η Α.Ε Αίγινας Αιακός μετά τη νίκη της Τετάρτης κόντρα στο Νέο Φάληρο (1-0) πηγαίνει στις Σιταποθήκες με στόχο τη καλή εμφάνιση. Αντίπαλός της ο Άρης Αμφιάλης που βρίσκεται στη 2η θέση του Β' ομίλου και διεκδικεί την άνοδο στη Δ' Εθνική. Ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Σκίτσας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή το Θανάση Μπακόμητρο (τραυματίας)  για να καταστρώσει τα σχέδιά του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Απών θα είναι ο στρατευμένος Γιώργος Γκοτσούλιας. Στο παιχνίδι αυτό διαιτητής θα είναι ο κύριος Τσιλίρης, με βοηθούς τους κυρίους Σουρή και Γιαννίκο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13:00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός κόντρα στη (4η της βαθμολογίας της Δ' ΕΣΚΑΝΑ) Δάφνη Αγ. Δημητρίου,έχει σαν στόχο τη καλή εμφάνιση και γιατί όχι και τη νίκη. Η Δάφνη είναι μια από της καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ο Σαρωνικός χωρίς άγχος θα την υποδεχτεί στο "ανοικτό γήπεδο" του νησιού μας στις 12:00. Ο τεχνικός του Σαρωνικού Θεόδωρος Παλαιοχωρίτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Για το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Πειραιά,η Α.Ε Αίγινας Αιακός φιλοξενεί το Σάββατο στις 11:30 το Νέο Ικόνιο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png