Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλεϊ. Τη Κυριακή ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Μαύρο Αετό στο γήπεδο της Αίγινας στις 15:00, η Α.Ε Αίγινας Αιακός επίσης την Κυριακή,αντιμετωπίζει τη Νίκη στο Ρέντη.Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13:00. Το Σάββατο το παιδικό τμήμα της Α.Ε Αίγινας παίζει εκτός με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 12:00 στο γήπεδο του Μοσχάτου. Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Παννεαπολικό την Κυριακή στις 12:00,ενώ για το βόλεϊ η ομάδα της Αιγιναίας - Σαρωνικός παίζει εκτός με την Δραπετσώνα το Σάββατο στις 15:30.


Ο Σαρωνικός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στο Α' όμιλο,φιλοξενεί το Μαύρο Αετό. Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα για την ομάδα του Σαρωνικού ενώ τη τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ζήση και Ανταλή. Και οι δύο προέρχονται από τραυματισμούς και η παρουσία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Αντώνη Καλαμάκη είναι αρκετά καλή, μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Η Α.Ε Αίγινας Αιακός για την 24η αγωνιστική,παίζει στο γήπεδο του Ρέντη με την Νίκη Ρέντη. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες,οι οποίες θέλουν τους βαθμούς ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία του Β' ομίλου. Η ομάδα του Δημήτρη Σκίτσα θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα καθώς δεν υπάρχουν απουσίες. Η Α.Ε Αίγινας Αιακός μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (0-0 με Δόξα Πειραιά) θέλει τη νίκη ώστε να ανασάνει βαθμολογικά. Το παιδικό τμήμα της ομάδας φιλοξενείται το Σάββατο από τον ισχυρό Ολυμπιακό με στόχο τη καλή εμφάνιση,κόντρα σε μια ομάδα που είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.
Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί το πρωτοπόρο της κατηγορίας,Παννεαπολικό. Η ομάδα της Νίκαιας έχει 40 βαθμούς,με την ομάδα του νησιού μας να έχει 26. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο αγώνα,αλλά υπάρχει καλή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη τη περασμένη Κυριακή (53-70 τους Κυρίαρχους) και οι παίκτες του κυρίου Παλαιοχωρίτη θα τα δώσουν όλα για μια καλή εμφάνιση.

Στο βόλλευ,η ομάδα του Σαρωνικού παίζει το Σάββατο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τη Δραπετσώνα εκτός έδρας. Ο τεχνικός της ομάδας κύριος Μορφίδης αναμένεται για άλλο ένα παιχνίδι να χρησιμοποιήσει όλες του τις αθλήτριες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png