Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλλευ. Την Κυριακή ο Σαρωνικός υποδέχεται τους Νέους Δραπετσώνας στις 12:00, η Α.Ε Αίγινας Αιακός φιλοξενεί στις 16:30 τη Θύελλα Μοσχάτου στο Δημοτικό στάδιο του νησιού μας. Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού παίζει με την Ηλεκτρούπολη εντός έδρας στις 12:00 και για το volley η Αιγιναία-Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αργυρούπολη.Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή και θα ξεκινήσει στις 12:00. Ο Σαρωνικός για την 29η αγωνιστική  αντιμετωπίζει τους Νέους Δραπετσώνας! Η ομάδα του νησιού μας μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής (0-2 από Αμπελακιακό) θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο τεχνικός του συλλόγου Αντώνης Καλαμάκης δε μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Μπιζιώτα (τραυματίας) και στον Άρη Λούβαρη (τιμωρημένος). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12:00.


Για την Α.Ε Αίγινας Αιακός η 29η αγωνιστική είναι η τελευταία καθώς την 30η αγωνιστική η ομάδα του νησιού μας έχει ρεπό. Κόντρα στη Θύελλα Μοσχάτου η ομάδα του Δημήτρη Σκίτσα θέλει να ολοκληρώσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Αντίπαλος η Θύελλα η οποία θέλει τη νίκη ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό! Η μοναδική απουσία για τον τεχνικό του συλλόγου είναι αυτή του Σωτήρη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30. Η Α.Ε Αίγινας Αιακός την Τετάρτη για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική, ηττήθηκε από τον Πανιώνιο Κερατσινίου με 1-0 εκτός έδρας. Ένα ματς το οποίο κρίθηκε στο α' ημίχρονο και διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες (δυνατοί άνεμοι). Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί κομπλέ την Ηλεκτρούπολη καθώς ο κόουτς Θεόδωρος Παλαιοχωρίτης θα έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του!

Τέλος στο volley η ομάδα του Παναγιώτη Μορφίδη παίζει με την Αργυρούπολη εκτός έδρας. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Αίγινα το Σάββατο όμως η διοίκηση της ομάδας μας ζήτησε να γίνει ο αγώνας την Παρασκευή λόγω της συμμετοχής των κοριτσιών σε σχολική εκδρομή! Το αίτημα της Αιγιναίας έγινε δεκτό με την προϋπόθεση το ματς να διεξαχθεί στην Αργυρούπολη. Το παιχνίδι θα γίνει στις 12:00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png