17οι Κολυμβητικοί Αγώνες από το γυμναστήριο Κούρος. . .

Η προετοιμασία για το υπέροχο θέαμα που παρακολούθησε χθες το κοινό στην πισίνα του ξενοδοχείου "Apollo" στην Αγία Μαρίνα, είχε ξεκινήσει περίπου δύο μήνες πριν. Πρόκειται για τους κολυμβητικούς αγώνες επίδειξης που γίνονται ανελλιπώς τα τελευταία 17 χρόνια από το γυμναστήριο Κούρος, ως αποτέλεσμα των μαθημάτων κολύμβησης που σκοπό έχουν να μυήσουν παιδιά στον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και φυσικά να τα εκπαιδεύσει σωστά στις διάφορες τεχνικές κολύμβησης. Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου υπεύθυνη του προγράμματος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τον αριθμό της συμμετοχής των μικρών κολυμβητών, καθώς φέτος τα τμήματα διπλασιάστηκαν. Όπως συμπληρώνει η ίδια κύρια χαρακτηριστικά των μαθημάτων είναι η ασφάλεια μέσα και έξω από τη θάλασσα, η γνωριμία και η σωστή εφαρμογή των τεχνικών της κολύμβησης και η κοινωνικοποίηση μέσα στο αθλητικό πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας

Οι αγώνες επίδειξης που έγιναν χθες, χαρακτηρίστηκαν από την "ευλαβική" εφαρμογή όλων των μέτρων ασφαλείας, κάτι που επέτρεψε σε γονείς και παιδιά να απολαύσουν πραγματικά το event. Μετά το τέλος των αγωνισμάτων η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομών των αναμνηστικών κυπέλλων,  οι λιλιπούτειοι αθλητές και ο περήφανοι γονείς φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους μέσα σε μία ατμόσφαιρα πραγματικά εξαιρετική! Απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Πέτρος Πετρίτης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Κορναράκης. Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου ευχαρίστησε τους γονείς που για μία ακόμη χρονιά εμπιστεύθηκαν τα κολυμβητικά μαθήματα του γυμναστηρίου "Κούρος", τον κύριο Γιώργο Αλεβίζο που παραχώρησε την πισίνα του ξενοδοχείου "Απόλλων", τις παραλίες Α' Μαραθώνα, Αύρας και Αγίας Μαρίνας όπου έγιναν τα μαθήματα, τον κύριο Σπύρο Μαρμαρινό για τον εξοπλισμό της πισίνας, του συνεργάτες της και τον κύριο Βασίλη Ζαμπέλη.

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png