4ος Ημιμαραθώνιος Αίγινας. "Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος". . .

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίγινα ο 4ος Ημιμαραθώνιος  με την επωνυμία "Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος". Ο αγώνας που ξεκίνησε στην Αγία Μαρίνα στις 10: 30 αποτελεί τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών στις 11 Νοεμβρίου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η διοργάνωση εκτός απο την διαδρομή των 21 Χμ ενέταξε και μία καινούργια, αυτήν των 12.5 Χμ αγωνιστικού δυναμικού περιπάτου. Παράλληλα, το ποδηλατικό σκέλος του αγώνα φέτος συνδιοργανώθηκε από το Combo Ride Bicycle Adventures Team και το Aegina Marathon Team. Η διαδρομή ήταν συμμετοχικού χαρακτήρα και η συνολική απόσταση 16.5 χλμ, όλα σε άσφαλτο.


Η διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος της έγινε μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και έτσι οι αθλητές,δρομείς και περιπατητές κατά την διάρκεια του αγώνα μπόρεσαν να απολαύσουν τις ομορφιές καθώς και τα ιστορικά αλλά και θρησκευτικά μνημεία που βρίσκονται στο νησί της Αίγινας. Κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν σταθμοί ανεφοδιασμού των αθλητών με νερά καθώς και μηχανές που θα μεταφέρουν νερό όπου υπάρχει ανάγκη. Την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών του αγώνα κάλυψε εθελοντικά η Ομάδα Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας. Περισσότερα για τον αγώνα θα έχουμε λίγο αργότερα.

Δείτε φωτογραφίες από τον τερματισμό στην παραλία της Αίγινας εδώ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων. Δρομείς:

Άνδρες
1ος ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΖΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, 1:21:06
2ος ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ, 1:26:09
3ος ΑΞΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, 1:29:47


Γυναίκες
1η PASCALE TERLAAK, 1:47:06
2η ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ, 1:50:22
3η ΕΥΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, 1:57:36


Περιπατητές
1ος ΙΑΝ ΓΚΡΕΪΧΑΜ
2ος ΧΡΙΣΤΙΑΝ ΚΟΝΤΟΣ
3η ΦΡΑΝΣΙΣ ΓΚΡΕΪΧΑΜ


Ποδηλάτες
1ος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
2ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΣ
3ος ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png