Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά,η Α.Ε Σαρωνικού Αίγινας υποδέχεται την Οδηγήτρια στο Δημοτικό  Στάδιο του νησιού μας. Η νέα ομάδα του νησιού μας (μετά την συγχώνευση του Α.Ο.Α Σαρωνικός με την Α.Ε Αίγινας Αιακός) θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα του Α' ομίλου. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την σκληρή προετοιμασία του καλοκαιριού,δηλώνει έτοιμη για τα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι αυτό, τους Λούβαρη (τιμωρημένος) , Μπιζιώτα και Θανάση Μπακόμητρο (τραυματίες).


Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα το διευθύνει ο κος Βλαντής με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Βεκρή. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν με την παρουσία τους την νέα προσπάθεια. Το Σάββατο το εφηβικό τμήμα της Α.Ε Σαρωνικού Αίγινας,παίζει στο Σ.Ε.Φ με τον Πειραικό στις 11:30. Τέλος για μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ,ο Σαρωνικός παίζει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με την ομώνυμη ομάδα για την 1η αγωνιστική.Το ματς θα ξεκινήσει στις 14:00. Ο τεχνικός του Σαρωνικού Πέτρος Καρβούνης, θα έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png