Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλλευ. Την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικού Αίγινας φιλοξενεί τον Ατρόμητο Κερατσινίου στις 15:30, ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου παίζει στο Π.Νικολαίδης με το Φαληρικό στις 13:00. Στο μπάσκετ το ανδρικό τμήμα του Σαρωνικού έχει ρεπό ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει στο Β' κλειστό του Σ.Ε.Φ τον Απόλλωνα Πειραιώς στις 11:15. Τέλος στο βόλλευ οι κορασίδες της Αιγιναίας-Σαρωνικός φιλοξενούν τον Πανιώνιο στις 11:30, και οι γυναίκες το Θρίαμβο Χαιδαρίου στις 13:30. Και τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό του Ε.Π.Α.Λ.


Η Α.Ε Σαρωνικού  Αίγινας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά φιλοξενεί τον Ατρόμητο Κερατσινίου με στόχο τους τρεις βαθμούς. Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γκοβερίνου είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο για θετικό αποτέλεσμα.
Για το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός του συλλόγου δε μπορεί να υπολογίζει στον Άρη Λούβαρη ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Από την άλλη ίσως κάνει την επανεμφάνισή του μετά από καιρό ο Δημήτρης Μπιζιώτας. Αν και δεν είναι 100% έτοιμος, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην δεκαοκτάδα.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός έχει ρεπό,ενώ το εφηβικό μετά την εντυπωσιακή του νίκη το περασμένο Σάββατο (76-28 τον Φοίνικα) πηγαίνει στο Σ.Ε.Φ με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος για το βόλλευ,οι κορασίδες αντιμετωπίζουν τον έμπειρο Πανιώνιο και οι γυναίκες της Αιγιναίας-Σαρωνικός θα βρεθούν αντιμέτωπες με το Θρίαμβο Χαιδαρίου στο κλειστό του Ε.Π.Α.Λ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png