Η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σήμερα Σάββατο για το παιδικό στο μπάσκετ, ο Σαρωνικός παίζει με τους  Κυρίαρχους εκτός έδρας στις 12:00, ενω το ανδρικό τμήμα φιλοξενεί τη Κυριακή στις 12:00 την Γ.Σ. Ελευσίνα. Στο ποδόσφαιρο η ανδρική ομάδα της ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ενώ το εφηβικό θα υποδεχθεί σήμερα τον ΑΟ Πειραιά στις 12:30.


Το 3μερο 26, 27 και 28 Οκτωβρίου διεξάγεται στους Δελφούς το Try Out των σχολών της Άρσεναλ. Σε αυτό το δοκιμαστικό συμμετέχουν οι ακαδημίες όλης της Ελλάδας (έχουν επιλεγεί ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν ξεχωρίσει) και σκοπό έχει την τελική επιλογή των ανθρώπων της Αγγλικής ομάδας και την πρόκριση των μικρών αθλητών στα επόμενα camp. Η ακαδημία της Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας συμμετέχει με τρεις ποδοσφαιριστές: τους Νεκτάριο Κάτσα (γεν.1998), Σωτήρη Γκαρή (γεν. 2000) και ο τερματοφύλακας Γιάννος Ρούμπας (γεν. 2004).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png