Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαϊτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας το προσεχές Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικού Αίγινας για την 4η αγωνιστική του Πειραιά στο ποδόσφαιρο, θα παίξει στον Κορυδαλλό με τον τοπικό Αετό στις 15.00. Το Σάββατο στις 13.00 το εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα φιλοξενηθεί από τον Ερμή Κορυδαλλού στο ίδιο γήπεδο. Στο μπάσκετ και για το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει στο Λαγονήσι τη Σαρωνίδα στις 12.00. Από την άλλη το παιδικό τμήμα φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.00 τον Ατρόμητο Πειραιά. Τέλος στο βόλλευ οι γυναίκες του Σαρωνικού παίζουν εκτός έδρας με τον Έσπερο στη Καλλιθέα στις 12.30 ενώ οι κορασίδες θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του Ταύρου τον Αίολο στις 14.30.


Η ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας θα πάει στο Κορυδαλλό με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος θα έχει μαζί του για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τον Άρη Λούβαρη (εξέτισε την ποινή του από το περσινό πρωτάθλημα) αλλά και τον Δημήτρη Μπιζιώτα (είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη κοιλιακή χώρα). Και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα έτοιμοι και με αυτές τις δυο προσθήκες, ο προπονητής θα έχει ακόμα δυο σημαντικά 'γρανάζια' στη μηχανή του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς ο Αετός Κορυδαλλού είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στη Δ´ Εθνική. Παρ´όλα αυτά στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα. Το Σάββατο δυο τμήματα από τις ακαδημίες της ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας,θα βρίσκοντε στο Περιστέρι για φιλικό αγώνα με τις αντίστοιχες ακαδημίες της Arsenal.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός πηγαίνει στο Λαγονήσι με στόχο το διπλό κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Οι παίκτες του Πέτρου Καρβούνη είναι έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό και θέλουν να συνεχίσουν τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Στο βόλλευ η μεγάλη προσπάθεια για τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη συνεχίζεται, και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια του Σαββάτου από τη μια οι γυναίκες (με τον Έσπερο στις 12.30) και από την άλλη οι κορασίδες (με τον Αίολο στις 14.30), στοχεύουν σε μια ακόμα καλή εμφάνιση που θα γίνει και για τα δυο τμήματα οδηγός για τη συνέχεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png