Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες του νησιού μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλλευ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο τη Αίγινας τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 13:30. Το Σάββατο το εφηβικό τμήμα του συλλόγου φιλοξενείται στο γήπεδο της ΑΓΕΤ Χαραυγής από την Οδηγήτρια στις 11:30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται στο κλειστό της Αργυρούπολης από την ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 12.00. Το παιδικό τμήμα του μπασκετικού Σαρωνικού φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιά το Σάββατο στις 11.45. Στο βόλλευ οι γυναίκες της Αιγιναίας - Σαρωνικός θα παίξουν την Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό της Αγ,Βαρβάρας με τον Νικηφόρο.

Το βράδυ της Παρασκευής η αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, φιλοξενεί μέλη του Δ.Σ. από το Συλλόγο Δρομέων Αίγινας, με την ευκαιρία της προκήρυξης του 2ου Αγώνα Δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2013".


Η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 8η αγωνιστική. Στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής , οι παίκτες του Γιώργου Γκοβερίνου πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης Κυριακής (0-3 το Νέο Φάληρο). Ο τεχνικός του συλλόγου δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κλώνο ( έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο) ενώ αμφίβολοι είναι οι Σκουλαρίκης,Γκοτσούλιας και Νεκτάριος Μπακόμητρος οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13.30 και θα το διευθύνει ο κ.Κορδολαίμης με βοηθούς τους κ.Χαλβατζάκο και κα Τζήκα.

Στο μπάσκετ η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη στο εκτός έδρας ματς της Αργυρούπολης, πηγαίνει με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα. Ο νεαρός κόουτς θα έχει όλους του αθλητές του στη διάθεσή του,καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Το παιδικό της Χριστίνας Τούση Γαλάρη, υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά και όπως είναι φυσικό θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Το παιχνίδι αυτό που θα γίνει το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 11.45 ανοίγει την αυλαία του 2ου γύρου.

Τέλος στο βόλλευ τα κορίτσια της Αιγιναίας-Σαρωνικός στοχεύουν σε ακόμα μια καλή εμφάνιση που θα τους επιτρέψει να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Οι κορασίδες του συλλόγου δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς ο 2ος γύρος θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png