Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το μενού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο. Τη Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ελλάς Ποντίων στις 14.00 στο γήπεδο Ορυζομυλών. Το εφηβικό τμήμα του συλλόγου υποδέχεται το Φαληρικό το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τη Κυριακή στις 12.00 το Λέοντα Μοσχάτου εντός έδρας, ενώ το παιδικό τμήμα παίζει στο Πειραιά το Σάββατο με το Φοίνικα στις 12.00.


Η ΑΕ Σαρωνικός μετά την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη τη περασμένη Κυριακή (1-0 τον Ίκαρο Καλ.) ταξιδεύει στο Αιγάλεω με στόχο τη νίκη. Ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος δε θα έχει όπως όλα δείχνουν στην αποστολή τους Κλώνο,Νεκτάριο Μπακόμητρο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.Αμφίβολος επίσης είναι και ο Πάλλης ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος.Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Ορυζομυλών (14.00) και θα το διευθύνει ο Γ. Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Αναστασίου.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία της Δ´ ΕΣΚΑΝΑ, και κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Μοσχάτου θα προσπαθήσει να συνεχίσει το αήττητο στην έδρα του. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Καρβούνης, ετοιμάζει τους καλαθοσφαιριστές του ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι για το δύσκολο αυτό παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 12.00. Το παιδικό τμήμα της κας Χριστίνας Τούση, θέλει να συνεχίσει τη ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του νησιού μας δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Φοίνικα Πειραιά (12.00) έχει σαν στόχο όπως είναι φυσικό τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png