Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αγωνιστικές υποχρεώσεις μόνο στο ποδόσφαιρο έχουν οι ομάδες του νησιού μας το προσεχές Σαββατοκύριακο . Συγκεκριμένα την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός θα φιλοξενήσει το Φοίνικα Αγ. Σοφίας στις 14.30 και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα υποδεχθεί τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 11.30. Η ομάδα του νησιού μας μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής (1-3 από το Μοσχάτο εκτός) υποδέχεται τον ουραγό στη βαθμολογία Φοίνικα Αγ.Σοφίας για την 12η αγωνιστική του Πειραιά, ένα παιχνίδι που όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Γκοβερίνος θέλει αρκετή προσοχή. Στα αγωνιστικά ο Πάλλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το συγκεκριμένο ματς. Διαιτητής θα είναι ο κος Δριτσάκης με βοηθούς τους Αναστασίου και Τσεβά.


Στο παιχνίδι της Κυριακής μετά από απόφαση της διοίκησης και σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ Πειραιά,όλες οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για τα συσσίτια των απόρων της Αίγινας. Για αυτό το σκοπό η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Σαρωνικός Αίγινας καλεί το φίλαθλο κόσμο του νησιού να παραβρεθεί στο γήπεδο της Αίγινας και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, το Σάββατο θα παίξουν Ολυμπιάδα - ΑΕ Περάματος και Νέοι Ευγενείας-Αετός Κορυδαλλού, ενώ την Κυριακή θα παίξουν Νέο Φάληρο-Μοσχάτο, Καστέλα-Ατρόμητος Κερατσινίου, Οδηγήτρια-Άρης Αμφιάλης, Ελλάς Ποντίων-Μαύρος Αετός και Ίκαρος Καλλιθέας-Ήφαιστος.

Το εφηβικό του Σαρωνικού κόντρα στον Πειραϊκό θέλει να επιστρέψει στις νίκες και κόντρα στην Πειραιώτικη ομάδα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το συγκρότημα του Σταμάτη Μαρμαρινού πραγματοποιεί προπονήσεις καθημερινά και δείχνει έτοιμο για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png