Κορυδαλλός - Παναιγιναϊκός 44 -66. Πρωτάθλημα παγκορασίδων Β'.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Με το εντυπωσιακό 66-44 οι παγκορασίδες Β' του Παναιγιναϊκού 'απέδρασαν' από τον Κορυδαλλό, επικρατώντας με σχετική άνεση της ομώνυμης ομάδας. Η αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στα πλαίσια της β' φάσης της ΕΣΚΑΝΑ, βρήκε την ομάδα της Αίγινας σε μεγάλα κέφια με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά. Τα νεαρά κορίτσια του Φίλιππου Τζίτζη από το 1ο κιόλας λεπτό έδειξαν τις διαθέσεις τους, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 18-6 με την λήξη της α' περιόδου. Με την έναρξη της β' περιόδου οι φιλοξενούμενες πάτησαν γκάζι αφού το 22-13 του δεκαλέπτου, ανέβασε την διαφορά στους +19 (19-40).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Οι νεαρές αθλήτριες του Παναιγιναϊκού ήταν εντυπωσιακές στο α' ημίχρονο, και έβγαλαν πολλές φάσεις και με εξαιρετικές συνεργασίες. Στο γ' δεκάλεπτο και ενώ η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και στους 30 πόντους, ο τεχνικός του συλλόγου πέρασε στον αγώνα και τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες. Ασημίνα Μερτίκα και Καλομοίρα Γαλάρη πήραν χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας καλά στοιχεία. Αντιθέτως η έτερη μικρή του Παναιγιναϊκού Μαρία Βλάχου δεν ήταν στην διάθεση του προπονητή της, λόγω εξετάσεων. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν για ακόμα ένα ματς η Φαίη Παντάκ, η οποία σταμάτησε στους 22 πόντους, η Νάσια Τζουρά η οποία σημείωσε 12 πόντους, ενώ η Μαρία η Μοίρα επανήλθε στις πολύ καλές της εμφανίσεις, σημειώνοντας 6 πόντους, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Σταθερή αξία η Βιολέτα Λορέτζο με 12 πόντους. Αντιθέτως η ομάδα του Κορυδαλλού δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, εμφανίζοντας αρκετές αδυναμίες κυρίως στην άμυνα, εκεί όπου ο Παναιγιναϊκός ήταν εξαιρετικός. Τα δεκάλεπτα 6-18, 13-22, 11-16 και 14-10.

Παναιγιναϊκός (Φ.Τζίτζης): Μοίρα 6, Μπόγρη 11, Μερτίκα, Παντάκ 22, Γαλάρη, Τζουρά 12, Λορέτζο 12, Ξηροτύρη 1, Πλάκα, Ζαχαρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png