Παναιγιναϊκός. Το Summer Camp έληξε το 3on3 έρχεται.

Με πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και ακόμη περισσότες μπασκετικές εμπειρίες και γνώσεις, τα παιδιά που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό Camp του Παναιγιναϊκού έδωσαν την υπόσχεση αν βρεθούν και πάλι μαζί του χρόνου. Σήμερα το απόγευμα έγινε η λήξη της διοργάνωσης στο ΕΠΑΛ, με αγώνες ανάμεσα στους αθλητές που συμμετείχαν, με διαγωνισμό τριπόντων και πολλά ακόμη.

Ωστόσο, οι καλοκαιρινές διοργανώσεις συνεχίζονται για τη διοίκηση και τους αθλητές του Παναιγιναϊκού, που διοργανώνει το 3on3 το οποίο θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή. Με την ευκαιρία της λήξης του Camp στο Aegina Portal μίλησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου που παρακολούθησε τους αγώνες της λήξης και συνεχάρει τους διοργανωτές, ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο αντιπρόεδρος κύριος Νίκος Μαρίνος και η προπονήτρια κυρία Σεβίνα Κοντοδιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png