Τελετή λήξης του Σαρωνικός Basketball Camp 2016. Ελπιδοφόρα τα μηνύματα της συνεργασίας με το σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής".

Με ασκήσεις επίδειξης, αγώνα μπάσκετ μεταξύ των νεαρών αθλητών και αθλητριών και με αγώνα έκπληξη των αθλητών των ακαδημιών με τους μπαμπάδες τους, ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, το Basketball Camp 2016 του A.O.A. Σαρωνικός. Τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, φωτογραφήθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Ωστόσο, πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο είναι το ξεκίνημα της συνεργασίας για τη νέα χρονιά, ανάμεσα στον Α.Ο.Α. Σαρωνικός και το σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής". Συγκεντρώθηκαν φιάλες λαδιού, τσάντες με τρόφιμα και προσφέρθηκε ένα παιδικό ποδήλατο. Στο Aegina Portal μίλησαν ο πρόεδρος του Σαρωνικού κύριος Στάθης Νικολούζος και ο κύριος Λουκάς Μερτίκας, εκ μέρους του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png