Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Απόλλων Πειραιά 49-48. Για την 2η αγωνιστική των Παίδων Γ' της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας, ο Σαρωνικός επικράτησε του Απόλλωνα Πειραιά με 49-48 για την 2η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση ξεκίνησε με μοναδικούς πρωταγωνιστές του πειραιώτες, αφού οι φιλοξενούμενοι με όπλο τα σουτ 3 πόντων, βρέθηκαν μπροστά με 20-10 μετά από 10 λεπτά αγώνα.

Στην β' περίοδο η ομάδα του Σαρωνικού βελτιώθηκε, αλλά παρά το 18-15 του δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να είναι οδηγοί του παιχνιδιού, με το ημίχρονο να τους βρίσκει μπροστά με 35-28. Το εξαιρετικά κακό γ' δεκάλεπτο από άποψη παραγωγικότητας (γ' δεκάλεπτο 4-1) και για τους δύο αντιπάλους, έδωσε την ευκαιρία με κάποια καλάθια να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 36-32, με την δ' περίοδο να είναι απολαυστική από άποψη θεάματος. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Σαρωνικού με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να προηγηθούν με 49-45 λίγο πριν την εκπνοή. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τέλος σε 49-48, σε ένα ματς που ήταν πολύ συναρπαστικό και με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Τα δεκάλεπτα 10-20, 18-15, 4-1 και 17-12.

Σαρωνικός (Γιαννόπουλος,Πασχάλης): Στάθης Ηλ. του Στάθη, Κατσούλης, Ζαχαρίου 8, Στάθης Ηλ. του Νεκτ, Κουμπενάς 20, Κανάκης Δημ. 16, Μαρμαρινός, Κανάκης Παν. 2, Κορορός 3, Κρητικός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png