Αναπτυξιακή - Παναιγιναϊκός 61-56. Για την πρεμιέρα της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 1η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός ηττήθηκε με 61-56 από την Αναπτυξιακή την περασμένη Κυριακή. Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα για τις δυο ομάδες, αλλά μετά το 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι με δυο συνεχόμενα τρίποντα ξέφυγαν στο σκορ με το α' δεκάλεπτο να τους βρίσκει μπροστά με 24-14. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να μειώσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, κάποια στιγμή μάλιστα μείωσαν στους 3π, αλλά η αποχώρηση της Ηρακλείας Μπακομήτρου και Γκοτσούλια με 5 φάουλ, περιόρισαν τις επιλογές του τεχνικού της ομάδας Θανάση Γεωργίου, με αποτέλεσμα να μη μπορεί ο νεαρός coach να βρει τις λύσεις που θα του επέτρεπαν να παραμείνει η ομάδα του κοντά στο σκορ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Πρώτη σκόρερ για την νησιώτικη ομάδα η Παπασωτηρίου με 25 για να ακολουθήσουν η Ουκτέμπορ με 12 και η Βασιλακοπούλου με 10 πόντους. Τα δεκάλεπτα 24-14, 12-12, 12-14 και 13-16. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί τον Πορφύρα στο κλειστό των Μεθάνων. Παναιγιναϊκός (Γεωργίου,Τζίτζης): Γκοτσούλια, Μπακομήτρου Ηρ. 3, Μπακομήτρου Ρ, Μπόγρη Μαρίνα, Παπασωτηρίου 25 (3), Κουλοπούλου, Λούβαρη, Βασιλακοπούλου 10, Ουκτέμπορ 12, Ξηροτύρη, Μπόγρη Μαρία 3, Τζουρά 2.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png