Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα Α.Ο.Α Σαρωνικός - Έσπερος Καλλιθέας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μια γνώριμη εικόνα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας, για τον αγώνα πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Έσπερο Καλλιθέας. Η αναμέτρηση διακόπηκε λόγω βροχής, με το ματς να βρίσκεται στην αρχή του γ' δεκαλέπτου. Η ξαφνική νεροποντή έκανε την εμφάνισή της και στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να συνεχιστεί ο αγώνας.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Αίγινας λόγω έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου είναι πολλά, με αποτέλεσμα στις άσχημες καιρικές συνθήκες να μη μπορεί να διεξαχθεί αγώνας. Οι νεαροί και ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων μέχρι την στιγμή της διακοπής, παρουσίασαν πολύ όμορφο θέαμα με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με 7 πόντους διαφορά. Δυστυχώς όμως, το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ, με τους δύο αντιπάλους να δίνουν εκ νέου ραντεβού, όποτε το ορίσει η διοργανώτρια αρχή, και φυσικά καιρού επιτρέποντος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png