Το Δελτίο Τύπου του Παναιγιναϊκού για την βίαιη επίθεση στο κλειστό των Καμινίων.

Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Πειραιώτικο Ερασιτεχνικό μπάσκετ Ώρα Μηδέν! Σήμερα το παιχνίδι με τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς θα ήταν μια γιορτή για εμάς, καθώς για πρώτη φορά στην 12αδα του Ανδρικού μας τμήματος συμμετείχαν δύο παιδιά του παιδικού τμήματος. Ο 15χρονος Σπύρος Χρήστου και ο 13χρονος Βαγγέλης Στρατηγός. Αντί χαράς όμως, εισπράξαμε νοσοκομεία και αστυνομίες!

Η σημερινή άνανδρη δολοφονική επίθεση δεν αφορά μόνο το σωματείο μας αλλά ρίχνει μαύρη σκιά στο Πειραιώτικο Ερασιτεχνικό μπάσκετ.

Αν είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου και να επιτίθεται με μπουνιές και κλωτσιές στο αντίπαλο σωματείο και όλα μέλι γάλα. Εμείς στον Παναιγιναϊκό απερίφραστα καταδικάζουμε το σημερινό θλιβερό γεγονός και αισθανόμαστε θλίψη και ντροπή. Όσον αφορά τον δράστη και τον λόγο της επίθεσης περιμένουμε νεώτερα από την Αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό μας στόχο: Να παίζουν τα παιδιά από την Αίγινα μπάσκετ και να συναγωνίζονται στα ίσια, μέσα σε όλα τα γήπεδα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Καλούμε την διοργανώτρια αρχή, ΕΣΚΑΝΑ, να αναλάβει τις ευθύνες της ώστε να ξαναγίνουν ασφαλή τα Πειραιώτικα γήπεδα και περιμένουμε την απόφαση της.

Ευχόμαστε περαστικά στον coach της ομάδας μας Δημήτρη Καρανδρέα και στον Αντιπρόεδρο και Έφορο της ομάδας μας Νίκο Μαρίνο. Το Δ.Σ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png