Προοδευτική - Παναιγιναϊκός 55-49. Για την 5η αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.

Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αν και ξεκίνησε καλύτερα το ματς, και σε γενικές γραμμές έλεγχε τον αγώνα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού ηττήθηκε από την Προοδευτική με 55-49. Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Α' γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, ξεκίνησε ιδανικά για την νησιώτικη ομάδα, η οποία προηγήθηκε στο 10 με 13-19, ελέγχοντας πλήρως το ματς. Στην β' περίοδο οι γηπεδούχες μπήκαν πιο αποφασισμένες και κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενες με 33-32.

Ο συνδυασμός της ανάκαμψης των αθλητριών των βυσσινί με τα γρήγορα φάουλ (3) των Ηρακλεία Μπακομήτρου και Ειρήνη Βασιλακοπούλου, στοίχησαν στην νησιώτικη ομάδα να προστατέψει το υπέρ της σκορ, με αποτέλεσμα η μέτρια μέχρι εκείνη την ώρα Προοδευτική, να κάνει την ανατροπή. Στην γ' περίοδο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με την Προοδευτική να κρατάει το ισχνό προβάδισμα. Η δ' περίοδος ξεκίνησε με την Προοδευτική μπροστά με 43-41, και τον Παναιγιναϊκό να ψάχνει τις λύσεις κυρίως στην δημιουργία. Τα προβλήματα όμως των φάουλ, έδειξαν να στοιχίζουν στην ομάδα του Θανάση Γεωργίου, καθώς ο νεαρός coach έβλεπε τα play maker να έχουν φορτωθεί.

Η Ηρακλεία Μπακομήτρου είχε 4 με την έτερη play maker Ειρήνη Βασιλακοπούλου να φεύγει γρήγορα με 5. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μη μπορεί να κατέβει η μπάλα με ευκολία στην επίθεση, με τις γηπεδούχες να το εκμεταλλεύονται και με σκορ δεκαλέπτου 12-8 να φτάνουν στο 55-49 και σε μια πολύ σημαντική νίκη. Από την άλλη, στον Παναιγιναϊκό επικρατεί προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας πέραν του α' δεκαλέπτου, στο οποίο έδειξε να υπερτερεί. Τα δεκάλεπτα 13-19, 20-13, 10-9 και 12-8.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png