Ατρόμητος Πειραιά - Παναιγιναϊκός 58-29. Για την 6η αγωνιστική της Α' κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 58-29 από τον Ατρόμητο Πειραιά γνώρισε ο Παναιγιναϊκός, για την 6η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα της Αίγινας αν και ξεκίνησε καλά το ματς στο κλειστό των Καμινίων, έπεσε πάνω στην εκπληκτική ευστοχία του αντιπάλου έξω από τα 6.75. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχες ευστόχησαν σε 8 τρίποντα. Τρία από τα οποία στην αρχή του β' δεκαλέπτου, εκεί όπου ο Παναιγιναϊκός ήταν κοντά στο σκορ. Το 10-9 της α' περιόδου, έγινε 27-15 στο ημίχρονο, με την γηπεδούχο ομάδα να έχει θέσει πλέον τις βάσεις για την νίκη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο 3ο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος με 12-8 ανέβασε την διαφορά στο +16, με τα πράγματα πλέον να έχουν πάρει το δρόμο τους. Οι γηπεδούχες στο τελευταίο δεκάλεπτο συνέχισαν να ευστοχούν σε σουτ τριών πόντων, και έφτασαν την διαφορά στους +29, που ήταν και η μέγιστη στον αγώνα. Τα δεκάλεπτα 10-9, 17-6, 12-8 και 19-6. Πλέον στον Παναιγιναϊκό κοιτάζουν την επόμενη αγωνιστική με τον Α.Ο Βάρης στα Μέθανα, με την ομάδα της Αίγινας να έχει πρώτο προπονητή τον Νίκο Ποτόσογλου.

Παναιγιναϊκός (Λορέτζος, Τρίμης): Γκοτσούλια 4, Μπακομήτρου Ηρ. 1, Μπόγρη Μαρίνα 4, Μπακομήτρου Ρ, Παπασωτηρίου 10 (1), Κλήμη, Λούβαρη, Βασιλακοπούλου, Ουκτέμπορ 10, Ξυροτήρη, Μπόγρη Μαρία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png