Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Α.Ε. Καλλιθέας 19-78. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Την ήττα με 78-19 από την Α.Ε. Καλλιθέας γνώρισε το Σάββατο το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού για την 9η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι του ανοικτού της Αίγινας δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ήταν εμφανής, με τους παίκτες του Γιαννόπουλου βέβαια, να εμφανίζονται αναίτια αγχωμένοι και με πολλές επιπόλαιες επιλογές. Η ομάδα της Καλλιθέας εκμεταλλευόμενη τόσο την ποιότητα της, όσο και και το βιαστικό και χωρίς ουσία παιχνίδι των γηπεδούχων, έλεγξαν από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα, φτάνοντας με σχετική άνεση στη νίκη, με τον Σαρωνικό να έχει μερικές εξάρσεις κατά διαστήματα, χωρίς όμως να είναι ικανές για να τον φέρουν κοντά στο σκορ.

Το 25-7 των φιλοξενούμενων στο α' δεκάλεπτο έφτανε ώστε να βγει εντελώς από το ρυθμό του ο Σαρωνικός, με τους καλαθοσφαιριστές της Καλλιθέας να συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο και στο υπόλοιπο του ματς. Το ημίχρονο έκλεισε στο 41-11, με την συνέχεια να είναι τυπική.  Στο γ' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τη διαφορά στους +42 (60-18), με το τελικό σκορ να είναι 78-19. Όπως είναι λογικό, ο coach Γιαννόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, κάνοντας λόγω για υπομονή και επιμονή που πρέπει να έχουν οι καλαθοσφαιριστές του, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Τα δεκάλεπτα 7-25, 4-16, 7-19, 1-18.

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Γιαννόπουλος, Πασχάλης): Κρητικός, Στάθης Ηλίας του Στάθη 2, Νικολαΐδης, Στάθης Ηλίας του Νεκτάριου 2, Κατσούλης, Ζαχαρίου 2, Κορορός, Κουμπενάς 3, Κανάκης Δημ. 9 (2), Καριλάκης, Μαρμαρινός 1, Κανάκης Παν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png